معماری ایران از دیدگاه تیتیوس بورکهارت

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
  • کد COI اختصاصی: CAUM02_434
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 648
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم بالوی فیلی

کارشناس معماری، دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

پرستو عشرتی

دکتری معماری، استادیار دانشگاه تهران

علی کیانلویی

کارشناس ارشد معماری ، دانشگاه آزاد اسلامی ایلام

علی اکبر رضایی

کارشناس حسابداری، دانشگاه علمی کاربردی دهلران

چکیده

معماری از مهم ترین جلوه های اسرارآمیز فرهنگ بشری و از مظاهر برجسته فرهنگ تمدن انسان و یکی از بهترین راه ها برای معرفی دین، حکمت معنوی، عرفا، فرهنگ دینی و تبیین سیره انبیا برای انسان معاصر است. زیبایی خاصیت وجود انسان و تمایل به آن از مختصات آدمی است که همواره مورد توجه خاص گذشتگان، دانشمندان، ادبا بوده که از جمله این افراد می توان به تیتوس بورکهارت سوئیسی اشاره کرد که از برجسته ترین سنت گرایان معاصر است و ما در این پژوهش به بررسی هنر و زیبایی معماری ایران از دیدگاه تیتوس بورکهات می پردازیم. بیشتر اهمیت بورکهارت بخاطر این است که ایشان اهل هنر و معماری بوده و بیش از دیگر سنت گرایان به هنر پرداخته است. در ادامه پژوهش به مفهوم هنرمعماری ، سپس دیدگاه بورکهارت درمورد هنر معماری ایران می پردازیم.

کلیدواژه ها

هنر ، زیبایی، معماری ایرانی، بورکهارت، سنت گرایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.