کشف دستکاری به وسیله فیلتر میانه در تصاویر فشرده
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: فصلنامه پدافند الکترونیکی و سایبری، دوره: 7، شماره: 3
- کد COI اختصاصی: JR_PADSA-7-3_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 454
نویسندگان
Sharif University of Technology
دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
بررسی فیلتر میانه، بهعنوان فرآیندی حافظ محتوا، که برای هموارسازی و حذف نویز از تصاویر بهکار می رود، مورد توجه جدی پژوهشگران حوزه مستندسازی بوده است. در این مقاله، روشی برای کشف به کارگیری فیلتر میانه در تصاویر فشرده بر اساس تجزیه مقادیر تکین ماتریس فرآیند، پیشنهاد شده است. در این روش، ماتریس فرآیند از تخمین خطی فرآیند کدگشایی، اعمال فیلتر میانه و فشرده سازی مجدد تصویر حاصل می گردد. سپس از تصویر داده های ورودی بر فضاهای ویژه این ماتریس بهعنوان ویژگی های تصویر استفاده می شود. به کمک تعداد اندکی از ویژگی های مذکور، طبقه بندی تصویر بهعنوان تصویری اصیل یا پردازش شده انجام میپذیرد تا روشی سریع و موثر برای کشف فیلتر میانه طراحی گردد. شبیه سازی ها نشان می دهند که روش پیشنهادی بالاخص در نرخ فشرده سازی بالا، عملکرد بهتری نسبت به سایر روش های موجود دارد و خطای آشکارسازی آن در مقایسه با روش های دیگر 2% تا 5% کمتر است. تجزیه مقادیر تکین ماتریس فرآیند را که در این مقاله معرفی شده است، می توان برای کشف سایر دستکاریهای صورتگرفته روی تصویر نیز بهکار برد.کلیدواژه ها
احراز اصالت تصویر, فیلتر میانه, تجزیه مقادیر تکین, مستندسازی تصویراطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.