مروری بر زمینه های مختلف کاربرد نظرکاوی با استفاده از توییتر

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT07_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 764
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهریار محمدی

کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات – تجارت الکترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ایران

چکیده

نظرکاوی یکی از چالش برانگیزترین زمینه های تحقیقاتی جدید در استخراج و تجزیه و تحلیل داده هاست. در سالهای اخیر با رشد استفاده از شبکه های اجتماعی علیالخصوص توییتر، پژوهشهای زیادی در زمینه چگونگی استخراج احساسات کاربران از توییتهای آنها انجام گردیده است. اگر از مباحث تکنیکی پیشپردازش نظرات و تعیین قطبیت و افزایش دقت طبقهبندی آن بگذریم، استفاده از نتایج فرآیند نظرکاوی در کاربردهای واقعی، میتواند منجر به بهبود بسیاری از فرآیندهای مرتبط با افراد جامعه و حل مسائل از دریچه احساسات بیان شده کاربران در رسانه های اجتماعی باشد. در این مقاله، با بررسی کارهای مرتبط انجام شده، به بیان کاربردهای عملی نظرکاوی دردنیای واقعی در شش حوزه عمومی، سیاست، بازارهای مالی، سلامت و بهداشت، یادگیری الکترونیکی و کسب و کار در شبکه اجتماعی توییتر پرداخته و هر حوزه با جزئیات بیشتر و مثالهایی کاربردی از نتایج تجزیه و تحلیل احساسات بیان میگردد.

کلیدواژه ها

نظرکاوی ، رسانه های اجتماعی ، تجزیه و تحلیل احساسات ، توییتر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.