شبیه سازی و مدلسازی نانولوله کربن غیرهمگن بعنوان الکترود شفاف برای کاربردهای فوتوولتاییک

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس سالیانه انرژی پاک
  • کد COI اختصاصی: CLEANENERGY06_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 572
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین کمری

دانشجوی دکتری الکترونیک، گروه برق، واحد گرمسار، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمسار، ایران

حسن خالصی

استاد گروه الکترونیک، گروه برق، واحد گرمسار، دانشگاه آزاد اسلامی، گرمسار، ایران

چکیده

در این مقاله یک روش برای شبیه سازی شبکه های نانولوله کربنی (CNT) نیمه شفاف به عنوان لایه جمع کننده بار برای سلول های خورشیدی ارائه شده است. شبکه های نیمه شفاف نانولوله کربنی اجازه میدهند تا سطح بیشتری از بار بر روی سطح سلولهای خورشیدی جمع شده و همچنین مسیری با مقاومت کمتر برای حامل-های بار برای حرکت آنها به سمت الکترود فراهم میکند. در این مقاله رفتار سلول خورشیدی در دو حالت با و بدون لایه CNT بررسی شده است. بر اساس نتایج شبیه سازی چگالی جریان در حضور لایه CNT بیش از 6 مرتبه بزرگی بیشتر از چگالی جریان در ساختار بدون لایه CNT است. همینطور، استفاده از لایه CNT جریان اتصال کوتاه سلول خورشیدی را افزایش داده که در نتیجه موجب افزایش 10 درصدی بازده سلول خورشیدی شده است.

کلیدواژه ها

اتصال شفاف، سلول خورشیدی، شبیه سازی و مدلسازی، نانولوله کربن.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.