مروری بر رهیافت های توسعه پلتفرم های فناورانه: با تمرکز بر پلتفرم محصول
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی و هشتمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری و نوآوری
- کد COI اختصاصی: IRAMOT12_012
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1281
نویسندگان
استاد گروه مدیریت فناوری، دانشگاه صنعتی مالک اشتر
استادگروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران
استادیار گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران
دانشجوی دکتری مدیریت فناوری، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران
چکیده
رائه ی پلتفرم های فناورانه توسط بنگاه ها برای دستیابی به مزایای رقابتی، از جمله کاهش هزینه ها، افزایش تنوع محصول و تسهیل مبادلات، یکی از شناخته ترین استراتژیها در تحقیقات مدیریت و همچنین صنعت است. بنگاه هایی که قصد بقا و همچنین رشد و تصاحب سهم بازار بیشتری دارند، ناچار به پذیرش و اقدام در راستای چنین رهیافتی خواهند بود و لازمه این مهم تعیین چارچوبی است که آنها را در جهت توسعه پلتفرم های فناورانه رهنمون سازد. بنابراین هدف از انجام این مطالعه ی مروری ارائهی چارچوبی برای توسعه پلتفرم محصول به عنوان یکی از انواع پلتفرم های فناورانه بود. نتایج این تحقیق نشان می دهد که توسعه پلتفرم محصول تحت تاثیر یکسری از الزامات داخلی بنگاه و صنعت است. همچنین نتایج حاکی از آنند که بنگاه ها برای توسعه پلتفرم محصول، نیازمند توانمندی های توسعه اجزا (ماژولهای اصلی) و همچنین توانمندیهای یکپارچه سازی (طراحی پیکربندی) هستند. در نهایت توسعه این پلتفرمها که تحت تاثیر تصمیمات فنی و بازار هستند، میتواند منجر به سودآوری و سهم بازار و به عبارتی رقابت پذیری بنگاه ها شوند.کلیدواژه ها
پلتفرم های فناورانه، پلتفرم محصول، توانمندی توسعه اجزا، توانمندی یکپارچه سازیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.