بررسی تأثیر ریسک و عدم اطمینان ادراک شده ی مشتریان بر میزان استفاده از بانکداری اینترنتی (مورد مطالعه: بانک صادرات شهرستان مشهد)
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات مالی
- کد COI اختصاصی: FSMC02_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3423
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه امام رضا(ع)، ایران
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور
چکیده
از جمله ابزارهای قوی در تشریح رفتار مصرف کننده، مقوله ی ادراک از ریسک و عدم اطمینان است که درتسهیل درک نگاه مشتری به بازاریابان کمک می کند. در این پژوهش نیز هدف اصلی، بررسی تأثیر ادراک مصرف کنندگان از ریسک و عدم اطمینان بر میزان استفاده از بانکداری اینترنتی به عنوان خدمت نوین و افزایش حوزه ی شناخت در این زمینه می باشد. ابعاد ریسک و عدم اطمینان مورد بررسی شامل 13 بعد؛ امنیت، مالی، عملیاتی (انجام)، زمان، اجتماعی، روانی، نتیجه، اطلاعات، دانش، انتخاب، برند، نیاز و پس از خرید می باشند. به منظورتحلیل فرضیه ها از روش تحلیل همبستگی و رگرسیون چندگانه، استفاده شده است. آزمون های آماری نشان داد که مؤلفه های ادراک از ریسک و عدم اطمینان با میزان استفاده از بانکداری اینترنتی، همبستگیِ منفیِ معنی داری دارند.کلیدواژه ها
رفتار مصرف کننده، ریسک ادراک شده، عدم اطمینان ادراک شده، بانکداری اینترنتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.