ویژگی های استکبار مدرن از دیدگاه خامنه ای حفظ اله
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: یازدهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی
- کد COI اختصاصی: QURANIC11_289
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2017
نویسندگان
استادیار گروه معارف اسلامی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد،
استادیار گروه معارف اسلامی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد
استادیار گروه معارف اسلامی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چکیده
نظام سلطه جهانی در تمامی اعصار و قرون از یک سری خلق و خوی های استکباری برخوردار بوده است؛ اما در عرص جدید شیوه های استکباری کهن منسوخ شده و به شکل های مدرن از استکبارهای نو، فرانو و پسافرانو متجلی و جلوه گر شده است. مقام معظم رهبری به عنوان هدایتگر مهم جامعه جهانی در مقابل استکبار جهانی در بیانات مختلف شان ویژگی های استکبار نوین و مستکبران را بر شمرده اند. نوشتار و تحقیق پیش رو در پی بازکاوی این ویژگی ها از دیدگاه امام خامنه ای دامت برکاته بوده و به سخنان و بیانات ایشان از سال های 1368 تا 1396 مراجعه شده است. خودبینی و خودبرتر بینی، تحمیل خواسته های خود بر دیگران، حق ناپذیری، مجاز شمردن جنایت علیه بشریت، پاسخگو نبودن در برابر جنایت های خود، وارونه کردن حقایق، توجیه رفتار خود، اغوا و فریب دادن ملت ها، استفاده از ادبیات و واژه های زیبا و مردم پسند در مسیر اغواگری، تهاجم فرهنگی مستیقم و غیرمستقیم به مذهب و پیشوایان مذهبی و نیز آداب و سنن اجتماعی ملتها و رسوم و افتخارات ملی و تحقیر آنها، ادعای نظم نوین جهانی، انحصار طلبی علمی، چپاولگری ثروت ملتها، فتنه انگیزی، تحریم سیاسی، اقتصادی، جنگ نرم و فشار روانی و تهدید نظامی با قدرت پوشالی از ویژگی های استکبار مدرن از دیدگاه مقام معظم رهبری است. روش ایشان در ستیز با نظام استکبار جهانی، هوشیاری، استقامت و تسلیم نشدن به طمع رفاه و زندگی آسوده است.کلیدواژه ها
مقام معظم رهبری، امام خامنه ای، استکبار، ویژگی ها، فریب و اغوامقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.