تحلیل ابعاد عملکرد اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان بر مبنای مدل کارت امتیازی متوازن

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دوفصلنامه مدیریت منابع انسانی در ورزش، دوره: 6، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_SHM-6-2_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 647
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا گوهررستمی

استادیار مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه گیلان

مصطفی ملایی نژاد

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه گیلان

رحیم رمضانی نژاد

استاد مدیریت ورزشی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه گیلان

چکیده

هدف: هدف از پژوهش حاضر تحلیل ارتباط بین ابعاد عملکرد بر اساس کارت امتیازی متوازن در اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان بود.روش شناسی: روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی بود که به صورت میدانی انجام شد. جامعه ی آماری مدیران و کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان بودند (64 نفر). نمونه آماری به طور تصادفی انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد و روایی صوری آن توسط صاحب نظران (12 نفر) تائید شد. همچنین پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ (89/0) محاسبه شد. در این پژوهش جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار پی.ال.اس استفاده شد.یافته ها: مدل ارزیابی عملکرد اداره کل ورزش و جوانان استان گیلان 4 عامل، 12 بعد و 55 شاخص دارد. بین ابعاد فرآیندهای داخلی و مشتری و نتایج ورزشی، بین ابعاد مالی و فرآیندهای داخلی و همچنین بین ابعاد رشد و یادگیری و فرآیندهای داخلی رابطه معناداری وجود دارد. بیشترین همبستگی بین ابعاد رشد و یادگیری و فرآیندهای داخلی (807/0) و سپس بین ابعاد مالی و مشتری و نتایج ورزشی (763/0) می باشد.نتیجه گیری: با توجه به همبستگی بالا بین مناظر عملکرد بنابراین هر اندازه به فرآیندهای داخلی سازمان توجه گردد موجب افزایش رشد و یادگیری در شاخص های عملکردی سازمان می گردد. همچنین توجه به شاخص های بعد مالی موجب پیشرفت در شاخص های عملکردی در بعد مشتری و نتایج ورزشی خواهد شد. در نتیجه مدیران می بایست به ابعاد 4 گانه کارت امتیازی متوازن در مدیریت عملکرد سازمان با رویکرد علی و معلولی توجه نمایند.

کلیدواژه ها

مدیریت عملکرد , ارزیابی عملکرد , کارت امتیازی متوازن

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.