مروری بر مطالعات انجام شده بر دیوار خاک کوبیده شده

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی ژئوتکنیک ایران
  • کد COI اختصاصی: GEOTEC04_194
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2423
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه حسنوندیان

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمر ان گرایش ژئوتکنیک دانشگاه شهید بهشتی

مصطفی زمانیان

استادیار، دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی

علی نورزاد

دانشیار، دانشکده مهندسی عمران، آب و محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی

چکیده

سازه های خاک کوبیده شده از قدیمی ترین نوع سازه های بنایی به شمار میروند که هنوز هم از نظر معماری، سازه ای و قیمت تمام شده دارای مطلوبیت هستند. اخیرا با پیشرفت علم ژئوتکنیک و توسعه روشها و مواد جهت افزایش مقاومت خاکها، استفاده از تکنولوژی خاک کوبیده شده مورد توجه ویژهای قرار گرفته است. از عوامل موثر بر جذابیت اینگونه سازه ها در دهه اخیر میتوان به ساخت و ساز ارزان و سریع در مناطق کمتر توسعه یافته، پایداری زیست محیطی، استفاده از مصالح تجدیدپذیر و دوستدار محیط زیست، ظاهر جذاب و مزیتهای مرتبط با مصرف انرژی اشاره کرد. عالوهبراین ساخت و ساز به این روش میتواند مانع از بین رفتن منابع طبیعی و جلوگیری از آسیب به محیط زیست شود. به همین دلیل است که اخیرا مطالعات متعددی برای بررسی پارامترهای مقاومتی، روشهای بهسازی خاک کوبیده شده، دیوار در شرایط بارگذاری لرزه ای و روشهای تعمیر انجام شده است. که در این تحقیق به مروری از تحقیقات پیشین انجام شده در این زمینه پرداخته میشود.

کلیدواژه ها

دیوار خاک کوبیده شده، تثبیت کننده، پایداری لرزه ای، تعمیر، پارامترهای مقاومتی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.