استخراج چاله های تاجی سال 2015 از تصاویر فرابنفش دور بااستفاده از چارچوب بیز

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی نجوم و اخترفیزیک ایران
  • کد COI اختصاصی: NOJOOM10_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 329
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا تاجیک

بخش فیزیک، دانشکدهی علوم، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران

محسن جواهریان

بخش فیزیک، دانشکدهی علوم، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران

حسین صفری

بخش فیزیک، دانشکدهی علوم، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران

چکیده

تاج خورشیدی شامل پدیده های پویای دینامیکی بوده که برخی از این رویدادها در چاله های تاجی ایجاد میشود. محل دقیق و برخی پارامترهای فیزیکی چاله ها را میتوان با استفاده از روشهای نوین پردازش مشخص کرد. در این مقاله، سعی شده است که با استفاده از روشهای شناخت الگو در حیطه ی پردازش تصویر به جداسازی چاله های تاجی از تصاویر فرابنفش دور خورشید که در طول موج 193 انگستروم از تلسکوپ اس دی ا / ابزار ای آی ای فراهم آمده، بپرادزیم. روش قطعه بندی ابداعی ما که در چارچوب بیز ارائه شده است، بر اساس دو پارامتر α و β کار میکند. میانگین نرخ اشغال مساحت چاله های تاجی در طی سال 2015، 0,09 بدست آمده است. شدت میانگین چاله های تاجی بدست آمده در طول این سال برابر 450,81 تعداد فوتون بر واحد مساحد بر واحد زمان تخمین زده میشود.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.