کاربرد اینترنت اشیا در صنایع غذایی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
  • کد COI اختصاصی: NCFOODI26_215
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1493
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدیه قمری

عضو هیئت علمی موسسه آموزش عالی بصیر،قزوین،ایران

محدثه بهبودی خواه مقدم طهرانی

دانشجو کارشناسی نرم افزار کامپیوتر، موسسه آموزش عالی بصیر،قزوین،ایران

چکیده

حوزه صنایع غذایی یکی از مهم ترین حوزه هایی به شمار می رود که در تمام جوامع بشری کاربرد دارد. از گذشته تا بهامروز فعالیتهای زیادی در حفظ و نگهداری هر چه بهتر مواد غذایی صورت پذیرفته است، اما انسان هایزیادی بر اثر مواد غذایی ناسالم و کمبود منابع غذایی جان خود را از دست داده اند، و این روند همچنانادامه داشت تا زمانی که دانشمندان به علمی دست یافتند که این رشد را کند و در برخی مناطق جهانمتوقف کرد. یکی از علم هایی که امروزه در حال افزایش و رشد روز افزون است و کاربرد های زیادی دارداینترنت اشیا هست. اینترنت اشیا یکی از فناوری های جدید و در حال پیشرفت در صنایع مختلف از جملهحوزه صنایع غذایی می باشد.در اینترنت از اشیا فیزیکی،پارامترهای محیطی، دستگاه ها و موارد دیگر باکمک حسگر، شبکه ارتباطی و نرم افزار ها به جمع آوری داده ها، مبادله، ذخیره سازی و در نهایت تحلیلو پردازش آنها میپردازیم.در عصر حاضر با توجه به گرم شدن کره زمین، کمبود منابع آبی و خشکسالی دراکثر نقاط جهان، این دغدغه را برای دانشمندان وکارشناسان مواد غذایی ایجاد کرد که راهکارهایی برایمسئله حفظ ایمنی غذا، کاهش ضایعات مواد غذایی و حفظ کیفیت مواد مغذی و چگونگی بسته بندی درمحصولات را پیشنهاد کنند. ما در این مقاله سعی نموده ایم با به کارگیری اینترنت اشیا به بهبود هر یک ازحوزه های ذکر شده بپردازیم و در تلاشیم برای هر کدام از موضوعات فوق، با استفاده از اینترنت اشیا وفناوری های نانو تکنولوژی یک راهکار را ارائه دهیم تا در حوزه ی صنایع غذایی پیشرفت داشته و محصولاتو مواد غذایی با کیفیت تر و مغرون به صرفه تری را به بازارها عرضه کنیم تا جامعه ای سالم تر و با نشاطتری را پیش رو داشته باشیم.

کلیدواژه ها

فناوری های نوین، مواد غذایی، نانو تکنولوژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.