بررسی تهیه الکترود اصلاح شده فری سیانید- فیلم زیین/کینون طبیعی و فریک وکاربرد آن ها به عنوان الکتروکاتالیست
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی شیمی کاربردی
- کد COI اختصاصی: IACS04_055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 786
نویسندگان
گروه شیمی تجزیه دانشکده شیمی دانشگاه ارومیه ارومیه ایران
گروه شیمی تجزیه دانشکده شیمی دانشگاه ارومیه ارومیه ایران.
گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه ارومیه ایران.
چکیده
اصلاح سطح الکترود با الکتروکاتالیست ها جهت افزایش حساسیت و گزینش پذیری سنسورها امروزه بسیار رایج می باشد. در این راستا سطح الکترود طلا ابتدا با فری سیانید سپس با محلولی شامل نسبت یک به دو از کینون طبیعی و زیین اصلاح گردید. توسط روبش الکترود اصلاح شده در محلول حاوی یون های فریک مرحله نهایی اصلاح الکترود نیز انجام گردید و بعد از بررسی مورفولوژی فیلم زیین توسط عکس برداری میکروسکوپ الکترونی روبشی تکنیک ولتامتری چرخه ای برای بررسی علت این شیوه جدید از اصلاح الکترود مورد استفاده قرار گرفت. آنالیزهای ولتامتری نشان داد که استفاده از فیلم زیین باعث ثابت ماندن فری سیانید و تبدیل آن به پرشین بلو به عنوان الکتروکاتالیزور آهن می شود و نیز استفاده از کینون طبیعی هم به دلیل ایجاد پیوند با یون های آهن باعث ثابت ماندن یون فریک به عنوان الکتروکاتالیزور نهایی در سطح الکترود اصلاح شده خواهد شد. همچنین پرشین بلو باعث افزایش شدت پیک آهن می شود. در نهایت فیلم زیین و کینون طبیعی به عنوان مواد زیست تخریب پذیر با منشاء گیاهی باعث کاهش هزینه اصلاح سطح الکترود گردیدند. با توجه به اینکه الکترود اصلاحی پیشنهادی با روشی سریع شامل قطره گذاری روی سطح الکترود انجام می گیرد می تواند به عنوان یک الکترود کارآمد و مقرون به صرفه برای آنالیز مواد مورد کاتالیز آهن کاربرد داشته باشد.کلیدواژه ها
الکتروکاتالیست فری سیانید فریک زیین طبیعی ،کینونمقالات مرتبط جدید
- نقش قراردادهای هوشمند و حقوقی در بهینه سازی فرآیندهای خرید، نصب و نگهداری سیستم های فیلتراسیون در صنایع پتروشیمی
- نقش فیلترهای غشایی در صنایع نفت و گاز: اصول بازرسی و ارزیابی عملکرد سیستم های فیلتراسیون
- شبیه سازی سیالات الکتروفیلتر و داکتینگ
- سنتز و ساخت غشاهای پلی سولفون و پلی اتر سولفون با خواص و آبدوستی کنترل شده برای کاربرد در فناوری های جداسازی غشایی
- تولید عایق نسوز از پسماند تصفیه آب پالایشگاه گاز: تحولی در مدیریت پسماند و توسعه صنعتی پایدار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.