تحلیل و واکاوی وضعیت موجود امر خیر در ایران
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین همایش ملی خیر ماندگار
- کد COI اختصاصی: KHAIRMANDEGAR02_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 693
نویسندگان
استادیار دانشکده اهلبیت (ع) ، دانشگاه اصفهان ، مدیر مرکز پژوهشی آلاء
دانشجوی دکتری مطالعات زنان حقوق زن در اسلام، دانشگاه تربیت مدرس، کارشناس مرکز پژوهشی آلاء
چکیده
فرهنگ ایرانی، به دلیل گستردگی آموزه های دینی و اخلاقی، زمینه بسیار مساعدی برای تاسیس موسسه های خیریه است تا با بازتولید سرمایه اجتماعی ، صور متفاوت و متنوعی از خدمات عام المنفعه را به جامعه ارائه دهند.در سالهای اخیر این اقدامات در کشورمان شکل مدرنتری به خود گرفته است و بسیاری از این فعالیتها از طریق موسسات و بنیادهای خیریه صورت میگیرد. لیکن بهرغم فعالیت در این حوزه ، کشور ما در انجام فعالیتهای خیرخواهانه داوطلبانه در سطح جهان از موقعیت بالایی برخوردار نبوده و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیاد و نیاز به برنامه ریزی صحیح و اصولی در این حوزه دارد. لیکن ازآنجایی که هرگونه برنامه ریزی بایستی بر اطلاعات و شناخت جامعه مبتنی باشد و به دلیل آنکه فقر اطلاعات یا حداقل نقصان اطلاعات دقیق و قابلاعتماد در زمینه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی از ویژگیها و مشکلات جوامع درحال توسعه و از جمله جامعه ماست ، لذا شناخت آسیبها و خلاهای موجود در خیریه های کشور و ارائه راهکار در جهت رفع این مشکلات میتواند در آگاهی مردم، خاصه قشر نیکوکار و خیرخواه و قشر مستضعف و بی سرپرست از یک طرف و مناسبات حاکمیتی از سوی دیگر موثر باشد. در این مقاله سعی بر آن است تا با روش توصیفی- تحلیلی به بررسی خلاها و آسیبهای موجود در این حوزه پرداخته گردد.کلیدواژه ها
واکاوی ، امر خیر ، ایران ، آسیبها ، خلاهامقالات مرتبط جدید
- تخمین پارامترهای نامعلوم عملگر محرک بازوی رباتیکی مبتنی بر رویکرد معادلات ریکاتی وابسته به حالت
- نقش خانواده در پیشرفت و موفقیت دانش آموزان در طول تحصیل
- مقایسه میزان رضایت و صمیمت زناشویی در خانواده های دارای کودکان مبتلا به اتیسمو خانواده های دارای کودکان نرمال
- مقایسه طرحوارههای ناسازگار اولیه و تحریفهای شناختی در بیماران سرطانی باافراد عادی
- مقایسه شیوه های فرزندپروری وسلامت روان مادران کودکان مبتلا به اختلالات رفتاری ومادران کودکان بهنجار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.