ارایه مدلی بر پایه ی تجربه مشتریان از خدمات بانکداری الکترونیکی در بانک شهر (مطالعه موردی:شعب بانک شهر استان تهران)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF03_243
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 652
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا عقیقی

استادیار، گروه مدیریت، بخش مدیریت، اقتصاد و حسابداری، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

زهرا مغربی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت کسب و کار

چکیده

رشد و گسترش روز افزون فناوری اطلاعات، انقلابی را در ابعاد زندگی انسانها و عملکرد سازمان ها ایجاد کرده است. صنعت بانکدارینیز به شدت تحت تاثیر فناوری اطلاعات قرارگرفته است و به تبع آن بانکهای ایران هم در انجام فعالیت هایشان تا حد زیادی ازفناوری های جدید اطلاعاتی استفاده می کنند،دسترسی تعداد زیادی از مردم به شبکه جهانی اینترنت و گسترش ارتباطاتالکترونیک بین افراد و سازمان های مختلف از طریق دنیای مجازی، بستری مناسب برای برقراری مراودات تجاری و اقتصادی فراهمکرده است و تجارت بانکداری الکترونیک را می توان از تبعات گسترش و نفوذ آن دانست،این پژوهش به ارائه یافته هایی می پردازدکه حاصل مطالعه تجارب مشتریان در زمینه خدمات بانکداری الکترونیکی در بانک شهر است. هدف از این مطالعه، شناسایی عواملیاست که تشویق کننده مشتریان جهت پذیرش بانکداری الکترونیکی است، این پژوهش از نوع توصیفی پیمایشی است. این مدل بهطور تجربی به بررسی عوامل موثر بر رفتار 180 مشتری در پذیرش بانکداری الکترونیکی در بانک شهر پرداخته است. داده ها ازپرسشنامه استاندارد به دست آمده است. در این پژوهش از معادلات ساختاری (تحلیل عاملی تائیدی وتحلیل مسیر) برای تجزیهتحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها استفاده شده است،یافته های پژوهش نشان می دهد که میزان دسترسی به اینترنت و آگاهی ازخدمات بانکداری الکترونیکی در بانک شهر دارای اثرات قابل توجهی بر درک مفید بودن و درک سهولت استفاده بر پذیرش بانکداریالکترونیکی می باشد. اعتماد نیز دارای تاثیر قابل توجهی در نگرش نسبت به احتمال پذیرش بانکداری الکترونیکی می باشد.

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیکی ،بانک شهر، تجربه مشتریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.