بررسی تاثیر برند و تبلیغات ترکیبی بر نگرش مشتریان محصولات کامپیوتری
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: فصلنامه پژوهش های کاربردی در مدیریت و حسابداری، دوره: 4، شماره: 13
- کد COI اختصاصی: JR_ARMA-4-13_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 487
نویسندگان
استادیار و رییس دانشکده دانشکده مدیریت و اقتصاد
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی- پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی- پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران
چکیده
هدف این پژوهش بررسی تاثیر برند و تبلیغات ترکیبی بر نگرش مشتریان محصولات کامپیوتری بوده است. جامعه آماری این پژوهش کلیه مشتریان محصولات کامپیوتری برند Acer در شهر تهران می باشند که با توجه به زیاد بودن و عدم امکان شمارش آنها، جامعه آماری نامحدود در نظر گرفته شده اند بنابر این 384 نفر از مشتریان محصولات کامپیوتری برند Acer در شهر تهران به عنوان نمونه انتخاب شد. بدین صورت که سه فروشگاه کامپیوتری بزرگ در تهران به صورت تصادفی انتخاب، و از هر کدام تعدادی مشتری به صورت تصادفی به عنوان حجم نمونه انتخاب شد. تعداد 384 پرسشنامه بین مشتریان توزیع شد که از این تعداد 346 پرسشنامه به صورت صحیح و بدون قلم خوردگی به دست محقق رسید. مشتریان به سه گروه تقسیم شدند گروه اول (در معرض تبلیغ غیرترکیبی تعداد 115 نفر)، گروه دوم (در معرض تبلیغ ترکیبی با اینتل تعداد 115 نفر) و گروه سوم (در معرض تبلیغ ترکیبی تعداد 116 نفر). به منظور تفاوت بین سه گروه شامل گروه اول (در معرض تبلیغ غیرترکیبی)، گروه دوم (در معرض تبلیغ ترکیبی با اینتل) و گروه سوم (در معرض تبلیغ ترکیبی AMD) در متغیرهای تحقیق از آزمون تحلیل واریانس یکطرفه (ANOVA) برای مقایسه میانگین ها استفاده شد. نتایج آزمون تعقیبی برای بررسی میانگین گروه های در معرض تبلیغ غیرترکیبی، در معرض تبلیغ ترکیبی با اینتل و در معرض تبلیغ ترکیبی AMD نشان داد که میانگین گروه تبلیغ ترکیبی با اینتل به طور معناداری بالاتر از میانگین گروه های تبلیغ ترکیبی با اینتل و تبلیغ ترکیبی AMD است. اما تفاوت معناداری بین میانگین گروه های تبلیغ ترکیبی با اینتل و تبلیغ ترکیبی AMD وجود ندارد. همچنین نتایج الگوی معادلات ساختاری نشان داد که میزان 0/54 واریانس کیفیت ادراک شده، 0/72 واریانس نگرش مشتری به برند، 0/47 واریانس قصد خرید توسط متغیرهای مدل پژوهش تبیین می شود.کلیدواژه ها
برند، تبلیغات ترکیبی، نگرش مشتریان، قصد خرید، محصولات کامپیوتریمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.