طراحی مدل ارزیابی عملکرد توزیع کننده در زنجیره تامین با استفاده از رویکرد فازی فرآیند تحلیل شبکه (صنعت پوشاک)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت صنعتی
  • کد COI اختصاصی: IMCONFERENCE04_117
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 662
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عادل آذر

رئیس دیوان محاسبات کشور و استاد دانشگاه تربیت مدرس

حسین حسینی نیا

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشگاه تربیت مدرس ایران

حسن حسینی نیا

کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه علامه طباطبایی ایران، کارشناس برنامه ریزی نیروی انسانی، شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی

چکیده

مدیریت زنجیره تامین همواره یکی از مباحث مهم در ایجاد ارزش افزوده و کسب مزیت رقابتی است و توزیع کنندگان نقش بسیار مهمی در زنجیره تامین را دارند چرا که ارتباط مستقیم با مشتری داشته و تغییرات را از دیگر بخش ها سریع تر دریافت می کنند . در راستای همین موضوع انجام روش هایی که با آن بتوان عملکرد توزیع کنندگان را ارزیابی و توزیع کنندگان برتر راشناسایی کرد و آنها را در اولویت قرار داد امری مهم تلقی می شود. مسئله اصلی تحقیق حاضر طراحی مدلی برای ارزیابی عملکرد توزیع کنندگان در صنعت پوشاک است. این تحقیق از این جهت دارای اهمیت است که در هنگام ارزیابی عملکرد توزیع کنندگان، نه تنها توزیع کنندگان برتر شناسایی خواهند شد که می توان مزایای خاصی به منظور ارتقای رقابت و تحریک سایر رقبا در نظر گرفت و نقاط ضعف و قوت توزیع کنندگان شناسایی می شود و سعی در برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت خود خواهند کرد . مزایای تحقیق پیش رو کمک به مدیران شرکت های تولیدی است برای تصمیم گیری بهتر در حوضه زنجیره تامین و ارزیابی و انتخاب مطمئن تر در انتخاب شهرهای ست که هدف ارسال و توزیع محصولات هستند. در این تحقیق ابتدا شاخص ها و زیر شاخص های BSC با استفاده از روش دلفی توسط خبرگان تعیین می شود و سپس با منطق فازی ANP اقدام به حل مدل ارزیابی عملکرد توزیع کنندگان کرده و با توجه به اهمیت معیارها ، رتبه بندی معیار صورت می گیرد و در پایان 10 نقطه که توزیع کنندگان در آنجا فعالیت می کنند بر اساس ارجحیت رتبه بندی می شود.

کلیدواژه ها

مدیریت زنجیره تامین ، فرآیند تحلیل شبکه فازی ، کارت امتیازی متوازن ، ارزیابی عملکرد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.