فرآیند ایجاد مشترک ارزش آفرینی در واحدهای کارآفرینی کوچک و متوسط با استفاده از بازاریابی ویروسی به عنوان یک ابزار برندسازی: یک رویکرد دینامیک سیستم

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات مدیریت و کارآفرینی، دوره: 3، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_SME-3-3_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 437
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرانک اسکندری

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه پیام نور مرکز کرج

چکیده

هدف از انجام این تحقیق فرآیند ایجاد مشترک ارزش آفرینی در واحدهای کارآفرینی کوچک و متوسط با استفاده از بازاریابی ویروسی به عنوان یک ابزار برندسازی: یک رویکرد دینامیک سیستم می باشد. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نظر روش در زمره تحقیقات توصیفی – پیمایشی قرار میگیرد. جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه مدیران و کارکنان واحد کارآفرینی شرکتهای کوچک و متوسط در استان ایلام به تعداد 290 نفر می باشد. برای تعیین حجم نمونه از فرمول کوکران استفاده شده است که با توجه به جامعه 290 نفری حجم نمونه مورد نیاز پژوهش 166 نفر می باشد . ابزار گردآوری در این پژوهش، پرسشنامه استاندارد می باشد؛ که پایایی این پرسشنامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ 0/984 تایید شد. جهت تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از نرم افزار مدلسازی معادلات ساختاری Smart PLS استفاده گردید. نتایج پژوهش داد که استفاده از بازاریابی ویروسی بر آگاهی برند در شرکتهای کوچک و متوسط تاثیر معنی داری دارد.

کلیدواژه ها

ارزش آفرینی، واحدهای کارآفرینی کوچک و متوسط، بازاریابی ویروسی، رویکرد دینامیک سیستم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.