بررسی متدلوژی های کارآمد در تعیین ساختار شکست کار (WBS) پروژه های تونل سازی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC07_069
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3343
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید عطایی پور

استادیار دانشکده معدن

مصطفی شریف زاده

استادیار دانشکده معدن

الناز صیامی ایردموسی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن

چکیده

ساختار شکست کار (WBS) یکی از اساسی ترین مفاهیم مدیریت پروژه است که پایه و اساسی را برای تعریف محدوده کار پروژه فراهم کرده و با انسجام دادن به آن دقت براوردهای هزینه و زمان را بهبود می بخشد. از آنجا که شرایط و متغیرهای متعددی در مدیریت پروژه های تونل سازی موثرند برای تعیین WBS باید از متدلوژی دقیق و مشخصی استفاده شود. در این مقاله با توجه به ارتباط ویژگی های یک WBS با کیفیت بالا با ویژگیهای پروژه، متدلوژی های کارآمد در تعیین WBS پروژه تونلسازی بررسی شده اند. مناسبترین سیستمهای موجود معرفی شده و مزایا، معایب و دامنه کاربرد آنها به صورت جدول ارائه شده است. به طور کلی می توان نتیجه گرفت که شناخت کامل رابطه یاد شده نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. از طرفی متدلوژی های بررسی شده نشان می دهندف ظرفیت مناسبی برای کاهش قابل توجه زمان و هزینه های تونل سازی وجود دارد.

کلیدواژه ها

ساختار شکست و کار، WBS، تونل سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.