طراحی بهینه و اجرای سیستم تامین انرژی پایگاه مرزی با در نظر گرفتن عدم قطعیت
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: فصلنامه علوم و فناوری های پدافند نوین، دوره: 10، شماره: 3
- کد COI اختصاصی: JR_ADST-10-3_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 470
نویسندگان
دانشگاه جامع امام حسین(ع)
دانشگاه جامع امام حسین(ع)
دانشگاه جامع امام حسین(ع)
دانشگاه تبریز
چکیده
در این مقاله طراحی بهینه و اجرای عملی یک سیستم انرژی تجدیدپذیر ترکیبی در یک پایگاه نمونه با در نظر گرفتن عدم قطعیت شرایط آب و هوایی ارائه شده است. پایگاه موردمطالعه پایگاه تته ور1 در استان کرمانشاه است. استفاده از سیستم های انرژی تجدیدپذیر برای مناطق دور از شبکه سراسری جهت حل مشکل تامین انرژی پیشنهادی مناسب و عملیاتی است. در نظر گرفتن عدم قطعیت تولید انرژی این سیستم ها در مطالعات، باعث جامع تر شدن و کاربردی تر شدن نتایج خروجی خواهد شد. نتایج شبیه سازی و اجرای عملی نشان می دهد که استفاده از سیستم های انرژی تجدیدپذیر باعث کاهش هزینه های تامین انرژی پایگاه به صورت چشمگیری خواهد شد. در مطالعه موردی پایگاه تته ور1، می توان با استفاده از سیستم های انرژی تجدیدپذیر، علاوه بر رفع کامل مشکل قطعی بار، میزان مصرف سوخت گازوئیل را 87 درصد و میزان کل هزینه را در دوره 5 ساله بهینه سازی به میزان 81 درصد کاهش داد.کلیدواژه ها
سیستم انرژی تجدیدپذیر, عدم قطعیت, پایگاه مرزیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.