بررسی فنی احداث نیروگاه فتوولتائیک یک مگاواتی متصل به شبکه با رویکرد کاهش تولیدCO2 در شهر اردبیل

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق،مهندسی مکانیک، کامپیوتر و علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: EMECCONF03_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 692
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نوید ندایی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی مکانیک، تبدیل انرژی، دانشگاه تبریز

لیلی گروسی فرشی

دانشیار، مهندسی مکانیک، تبدیل انرژی، دانشگاه تبریز

چکیده

کارایی سیستمهای فتوولتائیک به موقعیت جغرافیایی و نوع تجهیزات استفاده شده بستگی دارند. سیستمهای فتوولتائیک برای مناطقی که تابش خورشیدی بالایی دارند مفید میباشد. شهر اردبیل سالانه به طور متوسط 1684 kwh/m2 تابش خورشیدی دریافت میکند. در این مقاله با استفاده از نرم افزار Meteonorm7 شرایط جغرافیایی و آب و هوایی منطقه بررسی و پس از آن توسط نرم افزار PVsyst یک نیروگاه خورشیدی مجهز به سیستمهای فتوولتائیک متصل به شبکه و به ظرفیت یک مگاوات درشهر اردبیل، شبیه سازی شد و عملکرد نیروگاه مورد بررسی قرار گرفت. در این ارزیابی تلفات به وجود آمده در سیستم معرفی شده اند و با درنظرگرفتن تجهیزات مورد استفاده اعم از 4000 پنل 250 وات با زاویه بهینه 36 درجه و 2 اینورتر 500 کیلووات با توجه به ضریب عملکرد نیروگاه Pr=0.842 و توان تولیدی نیروگاه ( سالانه 1617 .6 Mwh)، نتیجه گرفته شد که نیروگاه به صورت بهینه شبیه سازی شده است و در پایان با تحلیل زیست محیطی طرح، مشاهده شد که در مدت 20 سال از انتشار و تولید نزدیک به 1547 تن گاز دیاکسیدکربن جلوگیری به عمل میآید.

کلیدواژه ها

سیستم فتوولتائیک، نرم افزار PVsyst، شهر اردبیل، تابش خورشیدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.