واکاوی موانع توسعه کارآفرینی زنان روستایی در شهرستان رضوانشهر
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستایی
- کد COI اختصاصی: GCONF01_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 650
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت بازرگانی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، واحد زنجان، دانشگاه آزاداسلامی، زنجان، ایران
دانشجوی دکتری نظام سیاستگذاری در برنامه ریزی روستایی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران
چکیده
کارآفرینی و کارآفرینان به عنوان نماد تلاش و موفقیت و همچنین، منشا تحولات بزرگ در زمینه های تولیدی، خدماتی، تجاری و نیز موتور متحرک توسعه، پیشرفت اقتصادی، ایجاد شغل و اصلاح اجتماع بشمار می رود. در این راستا زنان نیز در تغییر وضعیت روستا ها نقش مهمی برعهده داشته اند و می توانند در شکوفایی اقتصاد روستا موثر باشند. به کارگیری توانایی ها و استعداد های زنان، مستلزم شناخت دقیق و علمی فعالیت های آن ها و گسترش امکانات و شرایط مورد نیازشان می باشد. شهرستان رضوانشهر پتانسیل رشد اقتصادی در زمینه های گوناگون را دارد که در اکثر این فعالیتها زنان میتوانند نقش عمده ای را ایفا کنند. بر این اساس هدف تحقیق حاضر بررسی، واکاوی موانع توسعه کارآفرینی زنان روستایی در شهرستان میباشد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی می باشد. جامعه آماری تحقیق، زنان کارآفرین شهرستان رضوانشهر است که از میان آنها تعداد 186 نفر از روش نمونه گیری در دسترس به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار جمعآوری اطلاعات پرسشنامه بوده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون فریدمن در SPSS بهره گرفته شد. نتایج نشان داد که که اصلی ترین موانع پیشروی توسعه کارآفرینی زنان در نواحی روستایی شهرستان رضوانشهر عبارتند از: موانع نهادی سیاستگذاری، آموزشی، اجتماعی فرهنگی، شناختی و اقتصادی. همچنین نتایج نشان داد که موانع نهادی سیاستگذاری در اولویت اول موانع و موانع اقتصادی در آخرین اولویت قرار گرفته شد.کلیدواژه ها
کارآفرینی، توسعه، زنان روستایی، شهرستان رضوانشهر.مقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.