ارائه مدل ریاضی یکپارچه جهت انتخاب مجدد پروژه ها با در نظرگیری تسهیلات بانکی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی ایده های نوین در مدیریت حسابداری،اقتصاد و بانکداری
- کد COI اختصاصی: MAEB01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 591
نویسندگان
دانشجوی دکترای مهندسی صنایع دانشگاه شاهد
چکیده
مدیریت پورتفولیوی پروژه ها یک پل ارتباطی بین استراتژی های سازمانی و پروژه ها محسوب می شود و ابزاری را جهت اختصاص منابع، ارائه می دهد. سرمایه گذاری های کلان اقتصادی در سال های اخیر رشد چشمگیری داشته است. با توجه به این که منابع سازمان معمولا محدود و کمتر از میزان مورد نیاز برای پروژه های پیش روی سازمان می باشد، لذا تصمیم گیری و انتخاب پروژه های اولویت بالا امری اجتناب ناپذیر محسوب می گردد. انتخاب اشتباه، تبعات منفی همچون هدر رفتن منابع سازمان در پی خواهد داشت و باعث از بین رفتن منابعی در سازمان می شود که در صورت استفاده درست آن در پروژه ای مناسب تر، منافعی برای سازمان حاصل می کرد. در این مقاله روشی برای انتخاب انتخاب سبد پروژه ها به صورت دو سطحی انجام می گیرد به طوری که ابتدا پروژه هایی که بیشترین مطابقت با اهداف سازمان را دارند انتخاب شده و عمده بودجه سازمان به آن ها اختصاص داده شده است. سپس در صورت وجود ظرفیت برای انتخاب پروژه های بیشتر، از میان پروژه های انتخاب نشده نیز در صورت به صرفه بودن از لحاظ اقتصادی و با استفاده از تسهیلات بانکی، تعدادی دیگر پروژه انتخاب می شوند و بر سبد افزوده می شوند، که از میان پروژه های انتخاب نشده درصورت لزوم با بهره گیری از تسهیلات بانکی، تعدادی پروژه به پروژه های انتخابی اضافه شود.کلیدواژه ها
پورتفولیوی پروژه ها، تسهیلات بانکی، انتخاب پروژهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر هوش اخلاقی مدیران بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی تعهد سازمانی کارکنان بیمه دی ایران
- A Comprehensive Review Of Ethical Paradigms In The Accounting Profession
- تاثیر ریسک پذیری شرکت بر ارزش بازار سهام شرکت (مطالعه موردی شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- تحلیل صرفه اقتصادی معادن زغالسنگ ایران با تمرکز بر استان های سمنان، طبس و کرمان
- نقش هوش مصنوعی و بلاکچین در تحول فرآیندهای حسابرسی و بهبود تصمیم گیری در حسابداری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.