تحلیل رابطه بین تعاملات ورزشی و برند گرایی و آگاهی از برند ورزشی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: همایش ملی برند در ورزش
  • کد COI اختصاصی: CBSCONF01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 367
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید علیرضا میرا نوری بایگی

دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه فردوسی مشهد

جواد علیپور

دانشجوی جامعه شناسی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قوچان

چکیده

مقدمه و هدف پژوهش: امروزه افزایش ارتباط مصرف کننده با محصولات و ویژگی های آنها مثل برند و انتشار و ترویج اطلاعات محصولات در میان مصرف کنندگان با استفاده از فعالیت ها و روابط و تعاملات اجتماعی گسترش می یابد. به همین دلیل برندهای معتبر همیشه به دنبال افزایش سهم ارتباطات خود با مشتریان به شیوه های گوناگون هستند. با توجه به این مسئله هدف این تحقیق بررسی تاثیر تعاملات ورزشی دانشجویان بر برند گرایی ورزشی و آگاهی آنها از برندهای ورزشی است.روش و ابزار تحقیق: روش تحقیق پیمایشی و جامعه آماری کلیه دانشجویان دانشگاه شهید منتظری مشهد در سال 1394 می باشد. حجم نمونه با محاسبه خطای 5 درصد 350 نفر برآورد می شود. شیوه نمونه گیری طبقه ای تصادفی است. ابزار سنجش پرسشنامه است. برای سنجش تعاملات ورزشی از شاخص های تعاملات شغلی و محلی مورد سنجش اونیکس و بولن استفاده میشود. برای سنجش برند گرایی ورزشی از پرسشنامه سبک های تصمیم گیری مصرف کننده اسپرولز و کندال و برای سنجش آگاهی از برند ورزشی از پرسشنامه آگاهی از برند آسکر استفاده شده است. اعتبار یابی صوری پرسشنامه انجام شده است.یافته ها: نتایج تحقیق نشان می دهد که تعاملات ورزشی بر برندگرایی ورزشی و آگاهی از برند رابطه مستقیم و معنادار دارد و با افزایش تعاملات ورزشی تمایل به برندگرایی ورزشی و آگاهی از برندهای ورزشی دانشجویان افزایش می یابد.بحث و نتیجه گیری: می توان نتیجه گرفت که مصرف کنندگان فعال که دارای روابط بیشتری در یک حوزه خاص هستند تمایل بیشتری به شناخت و استفاده از برندهای مختلف محصولات مورد استفاده در آن حوزه پیدا می کنند و اطلاعات و دیدگاه های خود را با سایر افراد در آن حوزه نیز به اشتراک می گذارند.

کلیدواژه ها

تعاملات ورزشی، برندگرایی ورزشی، آگاهی از برند ورزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.