بازاریابی و برنامه ریزی بازاریابی از طرح تا کنترل و اجرا

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه
  • کد COI اختصاصی: DPFSTS06_118
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 518
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد عسکری

استادیار گروه مدیریت، واحد لامرد، دانشگاه آزاد اسلامی، لامرد، ایران

عبدالجواد خلیلی

عضو هیات علمی گروه مدیریت، واحد لامرد، دانشگاه آزاد اسلامی، لامرد، ایران

سولماز گرگعلی شهبازی

گروه مدیریت، واحد لامرد، دانشگاه آزاد اسلامی، لامرد، ایران

چکیده

صرف نظر از نوع کسب و کار و مشکلات آن بازاریابی برنامه های گسترده ای دارد. از آنجا که برنامه بازاریابی برای انجام هر کسب و کاری و داشتن یک بازاریابی موثر و کارا برای هرکالا و محصولی، حتی برای بازرایابی درون سازمانی لازم و ضروری است و از سوی دیگر به دلیل گسترش رقابت و تنوع نیازها و خواسته های مشتریان، بازاریابی موفق، نیازمند دیدگاه بلند مدت و جامع در حوزه برنامه ریزی است. امروزه تمایل شرکتها به برنامه ریزی بازاریابی افزایش یافته است که البته این نگرش مثبت به بازاریابی و برنامه ریزی در نظام تجاری و اقتصادی کشورمان نیز مشاهده می شود. در حال حاضر ، مرزهای بازاریابی، از داد و ستد یا تجارت الکترونیکی فراتر رفته و میرود تا بازرگانی متحرک را نیز پشت سر گذارد. در چنین شرایطی که داد و ستد اینترنتی، محدودیت زمانی و مکانی را ازمیان برده و کسب اطلاعات بازار و عملیات بازرگانی به صورت لحظه ای و آنی در آمده، جایگاه برنامه ریزی علمی در فرایند بازاریابی بیش از پیش اهمیت می یابد. به همین منظور در این مقاله به بررسی چیستی و چگونگی و عناصر کلیدی برنامه و برنامه ریزی بازاریابی پرداخته ایم. این موضوع را بررسی کرده ایم که یک برنامه باید دارای چه اجزایی باشد همچنین به تعریف برنامه ریزی موفق و ناموفق و دلایل عدم موفقیت برنامه ریزی بازاریابی پرداخته رویکردهای اصلی را در این زمینه معرفی نموده و نهایتا نگاهی به کنترل برنامه ریزی بازاریابی داشته ایم.

کلیدواژه ها

بازاریابی، برنامه بازاریابی، برنامه ریزی بازاریابی، کنترل برنامه بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.