رابطه متغیرهای موثر بر فناوری با قصد انجام پژوهش الکترونیکی معلمان پژوهنده شهر شیراز

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: ششمین کنگره بین المللی توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین در جامعه
  • کد COI اختصاصی: DPFSTS06_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 439
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید طالبی

استاد یار گروه علوم تربیتی ،دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

احمد رستگار

استاد یار گروه علوم تربیتی ،دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

غلامرضا عاشوری

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته پژوهش ها آموزشی ،دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

چکیده

جامعه ای که امروز در آن زندگی می کنیم در مقایسه با زمان های پیشین ، به شدت دچار تغییر و دگرگونی شده است . عصر حاضر که سرآغاز هزاره ی سوم است از سوی بسیاری از صاحبان اندیشه ، عصر دانایی و انفجار اطلاعات لقب گرفته است . اکنون شاخص های توسعه در جهان تغییر کرده است .توسعه شگفت آور فناوری اطلاعات و ارتباطات و فراگیر شدن شبکه جهانی اطلاعاتی، جهت افزایش سرعت و کیفیت در ارایه خدمات با اطمینان می باشد از این رو فناوری اطلاعات و ارتباطات به طور فزاینده ای در همه ی بخش های جامعه نفوذ کرده و به بخش جدایی ناپذیری از زندگی روزانه مردم تبدیل شده است ( 1 ). کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهان معاصر با سرعت فزاینده ای در حال گسترش است و همه ابعاد زندگی از جمله، تعلیم و تربیت را در شکل های متفاوت آن دچار دگرگونی کرده است ( 2 ). بعضی از کشورها برای دست یابی به تعلیم و تربیت مطلوب، در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات سرمایه گذاری کرده اند و می خواهند فناوری را برای دست یابی به بهترین و جدیدترین روش ها به کار گیرندتا مزیت هایی برای تعلیم و تربیت داشته باشد. بی شک حرکت به سوی فناوری های نوین برای سازمان ها انکارناپذیر است ( 3 ). از جمله مهمترین کارکردهای فناوری بکارگیری آن در امر تحقیق و پژوهش است. یکی از عوامل اساسی پیشرفت درکشورهای توسعه یافته، توجه خاص به امر پژوهش است. اصولا هر نوع پیشرفت و توسعه ارتباط مستقیمی با تحقیقات علمی دارد و رشد و توسعه کشورهای پیشرفته در نتیجه سرمایه گذاری در بخش پژوهش است. حجم وسیع پژوهش های علمی در کشورهای توسعه یافته صنعتی گویای این واقعیت است.در همین راستا بسیاری از دانشگاه های دنیا رسالت خود را از آموزش محوری به سوی پژوهش محوری تغییر دادند (4).

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.