بررسی نقش میانجی گر عشق به برند و دانش برند در رابطه بین تجربه و وفاداری نسبت به برند (مورد مطالعه: دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد با تاکید بر بازاریابی منطقه ای و جهانی
  • کد COI اختصاصی: ACONF04_678
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 918
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز عظیمی فرد

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه فردوسی مشهد

علیرضا حدادیان

دکتری مدیریت بازرگانی و استادیار دانشگاه فردوسی مشهد

آذر کفاش پور

دکتری مدیریت بازرگانی و دانشیاردانشگاه فردوسی مشهد

چکیده

امروزه با توجه به تغییرات پی در پی فناوری، محصولات، سلایق، و نیازها و خواسته های مشتریان و همچنین تغییر در بازارها وتقاضاهای مشتریان دیگر همانند گذشته نمی توان تنها به جذب مشتریان تکیه نمود، بلکه حفظ مشتریان فعلی و جلب وفاداری شان و برقراری ارتباط بلندمدت که موجب تکرار خریدشان گردد، ضروری می باشد. لذا تحقیق حاضر با درک این موضوع به بررسی تاثیر تجربه برند بر وفاداری بطور مستقیم و همراه با نقش میانجی عشق به برند و دانش برند می پردازد. جامعه آماری این تحقیق دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد می باشد که 375 نفر از آنها بعنوان نمونه به روش نمونه گیری غیر احتمالی سهمیه ای انتخاب شدند. از پرسشنامه برای گردآوری داده ها استفاده شدو داده های حاصل از توزیع آنها آن با استفاده از مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزارهای SPSS و Amos مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج نهایی نشان داد که کلیه فرضیات مورد تایید بوده و تجربه برند بطور مستقیم در قالب فرضیات اول تا سوم بر عشق به برند، دانش برند و وفاداری به برند تاثیر معناداری دارد، عشق به برند و دانش برند نیز در قالب فرضیات چهارم و پنجم بر وفاداری به برند تاثیر معناداری داشته و همچنین تجربه برند بطور غیرمستقیم از طریق عشق به برند و دانش برند، تاثیر مثبت و معناداری بر وفاداری دانشجویان می گذارد که شکل دهنده فرضیات ششم و هفتم می باشند.

کلیدواژه ها

تجربه برند، عشق به برند، دانش برند، وفاداری برند، دانشگاه فردوسی مشهد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.