مقاومت در برابر تغییر و معیارهای پذیرش محصولات جدید

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی در مدیریت،حسابداری و اقتصاد با تاکید بر بازاریابی منطقه ای و جهانی
  • کد COI اختصاصی: ACONF04_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 565
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر پرویزی

گروه مدیریت)بازرگانی(،موسسه غیرانتفاعی بصیر آبیک

علی ولی پور

استادیار گروه مدیریت،موسسه غیرانتفاعی بصیر آبیک

چکیده

امروزه تولید محصولات جدید و پذیرش آن از سوی مشتریان، همانند سرمایه ای برای سازمان ارزش آفرینی می کنند. در این میان عدم توجه به عوامل تاثیر گذار بر رفتار پذیرش مصرف کنندگان موجب شده است تا شرکت ها در تولید محصولات جدید دچار مشکل گردیده و نتوانند در این راه به موفقیت دست یابند .هدف از این تحقیق پیشنهاد دیدگاه هایی در خصوص اینکه چه عواملی می تواند بر رفتار پذیرش محصولات از سوی مشتریان تاثیر گذار باشد، است.به منظوردستیابی به اهداف پژوهش متغیرهای زیر در قالب5 فرضیه مطرح گردیدند: روابط انسانی-مزایای ادراک شده-دانش وآگاهی افراد-ریسک ادراک شده و احساسات افراد.پژوهش حاضر بر مبنای هدف کاربردی است و از نظر روش در زمره پژوهش های توصیفی از نوع پیمایشی بوده و مشتریان و مصرف کنندگان در حوزه مواد غذایی جامعه آماری این پژوهش را تشکیل داده اند و به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات و آزمون فرضیات، از روش تحلیل عاملی تاییدی و مدل یابی معادلات ساختاری در نرم افزار اسمارت پی ال اس1 استفاده شد. همچنین یافته های این تحقیق نشان می دهد که: جنبه های روابط انسانی، ریسک انسانی ومزایای ادراک شده توسط مشتریان بر پذیرش محصولات جدید از سوی آنان تاثیر مثبتی دارد.

کلیدواژه ها

روابط انسانی، دانش و اگاهی افراد، ریسک انسانی،احساسات افراد، مزایای ادراک شده، رفتار پذیرش خریداران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.