نظریه های برنامه درسی با تاکید و نقدی بر نظریه های آیزنر، میلر و همی یر
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش در روانشناسی ، مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE03_170
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2304
نویسندگان
دانشیار گروه علوم تربیتی، واحد لامرد، دانشگاه آزاد اسلامی، لامرد، ایران
دانشجوی دکتری برنامه ریزی درسی، دانشگاه آزاد اسلامی، لامرد، ایران
چکیده
برنامه ریزی درسی یکی از شاخه های علوم تربیتی می باشد که رشته ای نسبتا0 جدید بوده و متخصصان آن در خصوص نظریه برنامه درسی نوعی منازعه و کشمکش دارند بنابراین موضوع نظریه های برنامه درسی یکی از مباحث اساسی برنامه درسی می باشد. اگر بناست متخصصان برنامه درسی برنامه های با ارزشی برای دانش آموزان تدویت کنند، باید فهم خود را از جنبه های نظری این رشته ارتقا دهند. بر این اساس نظریه پردازانی چون آیزنر، جان میلر و همی یر توجه قابل ملاحظه ای به این رشته نموده و نظریاتی به رشته تحریر در آورده اند. مقاله حاضر بر آن است تا ضمن بررسی عمیق اندیشه های آیزنر، میلروهمی یر در این زمینه، تنوع برداشتها از نظریه های برنامه درسی و دلایل آن را به گونه ای منطقی به تصویر بکشد. برای نیل به این مقصود، ابتدا مروری بر اندیشه های هر سه صاحب نظر شده و سپس با تاملی دوباره در این نظریه ها، نکات کلیدی نظریات این افراد استنتاج گردیده و در نهایت، با مقایسه نظریات برنامه درسی آیزنر، میلر و همی یر، تحلیل و نتیجه گیری انجام شده است.کلیدواژه ها
نظریه، نظریه برنامه درسی، نظریات آیزنر، میلر، همی یرمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.