شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط در مناطق مرزی کشور
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش ملی اقتصاد،مدیریت توسعه و کارآفرینی با رویکرد حمایت از کالای ایرانی
- کد COI اختصاصی: EDME01_069
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 710
نویسندگان
کارشناسی ارشد، رشته مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد واحد زاهدان
چکیده
یکی از عرصه های نوین در مطالعات برنامه ریزی برای توسعه کشور، مناطق مرزی هستند. مناطق مرزی کشور با مشکلات بسیاری نظیر: خالی شدن سکنه و مهاجرت مرزنشینان به شهرهای بزرگ بر اثر فقدان انگیزه های اقتصادی لازم برای زندگی در این مناطق و وجود نا امنی در طول نوار مرزی و .... مواجهند. هرچند از گذشته تاکنون ابعاد گوناگون مسائل و مشکلات مربوط به این مناطق به طور پراکنده مطالعه شده است اما تدوین راهبرد برای توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط در مناطق مرزی به منظور برون رفت از مشکلات یاد شده کمتر مورد توجه قرار گرفته است. پژوهش حاضر با هدف شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط در مناطق محروم مرزی کشور انجام شده است. بدین منظور از روش دلفی و نظریات کارشناسان و صاحبنظران در شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان استفاده شده است. پس از شناسایی علل و عوامل اثر گذار 12 عامل مهم شناسایی شد این عوامل در چهار دسته کلی تر، سیاست و قوانین دولتی، تکنولوژی، ویژگی محصول یا خدمت و بخش مالی، جای گرفت و به روش تحلیل سلسله مراتبی فازی مورد رتبه بندی قرار گرفتند. در پایان، پیشنهاداتی برای توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط در مناطق محروم مرزی کشور ارائه شده است.کلیدواژه ها
کسب و کار های کوچک و متوسط، توسعه مناطق مرزی، تحلیل سلسله مراتبی فازیمقالات مرتبط جدید
- نقش مدیریت دانش و فناوری های نوین در بهبود عملکرد سازمانی شرکت های فعال در صنعت بیمه تکافل
- آسیب شناسی صنعت تکافل در ایران بر اساس مدل SWOT با رویکرد امنیتی
- بررسی عوامل موثر بر ادراک بیمه گزاران در پذیرش بیمه تکافل
- شناسایی چالش ها و موانع تحقق تحول دیجیتال در صنعت بیمه مبتنی بر نظریه داده بنیاد، موردمطالعه شرکت بیمه تجارت نو
- ارائه الگویی از اعتماد بیمه گذاران به اینشورتک در بیمه های متعارف و بیمه های اسلامی (تکافل )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.