آمادهسازی دانش آموزان برای یادگیری خدمات و تجربه های کارآفرینی اجتماعی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش ملی اقتصاد،مدیریت توسعه و کارآفرینی با رویکرد حمایت از کالای ایرانی
- کد COI اختصاصی: EDME01_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 565
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی گرایش کس بوکار جدید، دانشگاه سیستان و بلوچستان
کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی گرایش کس بوکار جدید، دانشگاه سیستان و بلوچستان
چکیده
یکی از ویژگی های مهم مدل مشارکت اجتماعی، همکاری متقابل بین فضای آموزشی و افراد جامعه است که در آنهمه اعضا مهارتها و تجربه های خود را برای ایجاد دانش به اشتراک میگذارند. در هر زمان، روابط چندگانه نیاز به توجه دارند،مثلاروابط سه جانبه بین دانش آموزان، استادان و کارکنان سازمانهای اجتماعی یک نوع از روابط چندگانه ایی است که نیاز به توجه دارد. این مدل برای یادگیری خدمات و کارآفرینی اجتماعی مناسب است، چراکه هر دو به دنبال مشارکت با جامعه یا راه حلی برای چالش های موجود در جامعه هستند. تا به امروز تحقیقات زیادی درباره تاثیر یادگیری بر پیشرفت دانش آموزان انجام شده است. برای اینکه دانش آموزان شرکای واقعی در پروژه های یادگیری خدمات و کارآفرینی اجتماعی باشند، ما باید درک متقابل، به اینکه چگونگی آماده سازی دانش آموزانی که میتوانند به شرکای واقعی در مشارکت جامعه دانشگاهی (برای مثال: آمادگی مشارکتی) تبدیل شوند را داشته باشیم. برای ترویج آمادگی مشارکتی در میان دانش آموزان ما چارچوبی مبتنی بر شایستگی استدلال میکنیم که تحقیقات و توصیه هایی در زمینه های یادگیری خدمات، کارآفرینی اجتماعی و رهبری آموزش را ترکیب میکنیم. در این مقاله، ما درباره شباهتها و تفاوتها در یادگیری خدمات و کارآفرینی اجتماعی بحث میکنیم و به پیامدهای کار برای مشارکت با جامعه و آموزش وپرورش در آموزش عالی توجه میکنیم.کلیدواژه ها
یادگیری خدماتی، کارآفرینی اجتماعی، یادگیری مشارکت اجتماعی، چارچوب صلاحیت، رهبری دانش آموزیمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.