توسعه روشهای تحلیل پوشآور در ساختمان های بتنی نامنظم در پلان دارای پتانسیل پیچش شدید تحت اثر زلزله های حوزه نزدیک
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: دومین کنگره ملی توسعه زیرساختهای فناور صنعت راه و ساختمان ایران
- کد COI اختصاصی: IRURBAN02_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 487
نویسندگان
دانشجوی ارشد مھندسی زلزلھ
دانشیار پژوھشگاه بین المللی زلزلھ شناسی و مھندسی زلزلھ
چکیده
تحلیل استاتیکی غیر خطی ( پوش آور) به دلیل سهولت کاربرد و هزینه محاسباتی کمتر به عنوان جایگزین مناسبی برای روش تاریخچه زمانی غیر خطی معرفی شده است. محققان تا کنون روش های مختلفی را برای سازه های منظم ارائه کردهاند که ارزیابی آنها در سازه های سه بعدی و نامنظم ضروری به نظر میرسد. درکار حاضر روش های رایج پوش آور در پیش بینی پاسخ سازه های سه بعدی بتن مسلح با استفاه از المان های غیر خطی ارزیابی شده است. هدف این پژوهش روش های رایج آنالیز پوش آور را برای سازه های بتن مسلح دارای نامنظمی پلانی با اشکال (L-T-U) و داری پتانسیل پیچش به همراه خروج از مرکزیت حدودا 20 درصد بررسی کنیم تا بدانیم در کدام روش دقت بالاتری در پاسخ رفتار غیر خطی این نوع سازه های نامنظم خاص دارد و راهکاری بیاندیشیم تا پاسخ های این روشها را به بالاترین دقت برسانیم. روش های پوشآور با توزیع بار ثابت، توزیع بار مثلثی ، انالیز پوش آور به هنگام شونده، آنالیز پوش آور مودال وروش های به هنگام شونده نیرویی طیفی با نتایج تحلیل دینامیکی غیر خطی دو مولفه ای تحت شتابنگاشت های حوزه های دور و نزدیک گسل مقایسه شده اند. نتایج حاصل نشان میدهد روش های به هنگام شونده به طور متوس از دقت بالاتری در پیش بینی رفتار غیر خطی اینگونه سازه ها برخوردارند.کلیدواژه ها
سازه های نامنظم، پتانسیل پیچش شدید، تحلیل غیر خطی استاتیکی، تحلیل دینامیکی غیر خطیمقالات مرتبط جدید
- الگوهای معماری بومی در اقلیم گرم و خشک و سرد
- معیارهای طراحی مسکن همساز با اقلیم نواحی کوهستانی
- بررسی سیستماتیک عملکرد بانک های سبز در کاهش اثرات زیست محیطی: تحلیل و ارزیابی روش ها و نتایج
- بررسی انواع جلبک های ضد باکتری و عملکرد ویژه آن ها در حفظ پایدار محیط زیست
- تحلیل فضایی ریزگردها و اثرات جغرافیایی آن در منطقه بمپور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.