بررسی سیستم های هوشمند حمل ونقل در مدیریت ترافیک شهری

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF07_028
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1115
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آزاده سعیدی فرد

دانشگاه علمی کاربردی شهرداری نهاوند،دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات

مجتبی جهانیان

مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکترای سیستم های نرم افزاری(نگارش رساله)

مسلم فریادرس

مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی، کارشناسی ارشد نرم افزار

چکیده

در دنیای امروز با افزایش جمعیت، افزایش سفرهای شهری رشد اقتصادی جامعه و همچنین افزایش مالکیت اتومبیل با مشکلات ترافیکی بیشتری به ویژه در شهرها روبه رو هستیم . توسعه حمل و نقل شهری یکی ازاصلی ترین موضوعات درحل مشکلات ومعضلات ترافیک شهری به شمار می رود.د حمل و نقل با توسعه پایدار شهری ارتباط مستقیمی دارد. با بررسی و مطالعه دقیق به خوبی نقش استراتژیک سیستم های حمل و نقل در توسعه پایدار شهری روشن می گردد. یکی از ضروری ترین نیازهای هرجامعه در کنار توسعه اقتصادی و اجتماعی موضوع توسعه صنعت حمل و نقل و بهبود کارایی سیستم های حمل و نقل می باشد.از طرفی برخی از صاحب نظران اقتصادی حمل و نقل را به عنوان کالبد توسعه معرفی نمودها ند.ارتقاء و بهبود سامانه های حمل و نقل عمومی به عنوان راهکاری مهم در راستای افزایش کارایی و مطلوبیت حمل و نقل عمومی مطرح می باشد .تسهیلات حمل و نقل از طریق روش های مرسوم، به دلیل نیاز به سرمایه گذاری کلان و زمان زیاد جهت اجرا، نمی تواند به عنوان راهکاری مناسب و اساسی محسوب گردد.. این سامانه ها باعث افزایش کارایی شبکه حمل و نقل و ترافیک گردیده است که با گسترش آن در مدیریت شهری میتوان بسیاری از مشکلات حمل و نقل را حل نمود. یکی از جدیدترین و موثرترین راهکارهای مدیریت ترافیک که از فنآوری اطالعات نشات می گیرد ایده بکارگیری سیستم های هوشمند حمل ونقل ITS است.که می تواند در راستای تحقق شهرداری الکترونیکی افق تازهای برای دستیابی به تحرک پویا و روان در جامعه ارتباطی و اطلاعات و ارائه خدمات بهتر به شهروندان ایجاد نمایم.

کلیدواژه ها

سیستم هوشمند، حمل و نقل، ترافیک شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.