بررسی چالش های امنیتی خانه های هوشمند

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی علوم و مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CECCONF07_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 687
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عطیه شورچی

رضوان شریعتمداری

امیرحسین محمودی حسینی

چکیده

خانه هوشمند نسبت به شرایط محیطی خود و همچنین فرمان های صاحب خانه به دلیل دارا بودن یک هوش مصنوعی، می تواند عکس العمل نشان دهد و بصورت اتوماتیک برخی از کارها را انجام دهد. یک خانه هوشمند، خانه و یا محیطی منطبق بر تکنولوژی است که به تمامی دستگاه های خانگی و وسایل برقی خانه اجازه می دهد تا با اتصال به اینترنت و سایر بسترهای ارتباطی، امکان کنترل از راه دور را برای کاربران فراهم آورند. درواقع ما با استفاده از فناوری اینترنت اشیاء و برنامه های کاربردی وب محور و یا موبایل محور مبتنی بر این فناوری، می توانیم دستگاه ها و وسایل موجود در یک خانه هوشمند را در قالب اشیاء تحت نظارت وکنترل بیشتر خود درآوریم و از این طریق امنیت بهتری را در خانه هوشمند داشته باشیم. باید دقت داشت که در یک خانه مدرن هوشمند همه توانمندی های تکنولوژی در جهت کاهش خطر برق، افزایش ایمنی در برابر سرقت، نفوذ افراد غیرمجاز به خانه و امنیت در برابر حوادثی مانند آتش سوزی برای امنیت و آسایش انسان طراحی شده است. در این مقاله، چالش های امنیتی خانه های هوشمند شرح داده خواهد شد و پیشنهاداتی در راستای رفع تهدیدهای امنیتی این خانه ها ارائه شده است.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، خانه هوشمند، امنیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.