شناسایی و مدیریت ریسک پروژه های انبوه سازی مسکن مطالعه موردی استان مازندران

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی دستاوردهای اخیر در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: CAUE05_107
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 804
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مائده ترکمن

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مدیریت ساخت موسسه آموزش عالی آیندگان تنکابن مازندران ایران

علی هوشمند آیینی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودبار مازندران ایران

فائزه نجاتی

استادیار موسسه آموزش عالی آیندگانی تنکابن مازندران ایران

چکیده

عنوان این تحقیق شناسایی و مدیریت ریسک پروژه های انبوه سازی مسکن (مطالعه موردی استان مازندران) میباشد. تحقیق حاضر از نوع پیمایشی می باشد. جامعه آماری این پژوهش عبارتند از اساتید، کارشناسان، پیمانکاران در حوزه انبوه سازی مسکن در استان مازندران می باشند که به تعداد 50 نفر میباشد. و با استفاده از تعیین حجم نمونه جدول مورگان به روش تصادفی ساده، 108 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شده اند. ابزار گردآوری داده ها از طریق پرسشنامه میباشد که روایی آن بر مبنای دیدگاه خبرگان اساتید و پایایی آن بر اساس ضریب آلفای کرونباخ ارزیابی شده است. میزان آلفای کرونباخ 82.. بدست آمد که مبین پایایی مناسب ابزار تحقیق می باشد. در این پژوهش برای روش تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار spss از روش های مختلف آمار توصیفی و استنباطی به منظور طبقه بندی و بررسی ویژگیهای پاسخ دهندگان و جامعه آماری استفاده و از آزمون آلفای کرونباخ برای بررسی پایایی پرسشنامه و آزمون هایی شامل آزمون کولموگروف اسمیرنوف برای بررسی توزیع نرمال بودن داده ها و آزمون تی تک نمونه ای استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان میدهد که به نظر می رسد ریسک های پروژه های انبوه سازی مسکن بیش از ساخت و سازهای معمولی می باشد.

کلیدواژه ها

شناسایی ریسک، مدیریت ریسک، پروژه های انبوه سازی مسکن، استان مازندران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.