تحلیل داده های دستگاه FWD در ارزیابی روسازی آسفالتی با روشهای مختلف و مقایسه با آئین نامه ایران
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: سومین همایش قیر و آسفالت ایران
- کد COI اختصاصی: CAAM03_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4840
نویسندگان
دانشیار دانشکده عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران
کارشناس ارشد راه و ترابری، آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک وزارت راه و ترابر
چکیده
نگهداری مناسب و موثر از تسهیلات حمل و نقل، به ویژه شبکه راهها نیاز به برنامه ریزی و استراتژی ویژه ای دارد تا بتوان قبل از فرسوده شدن تسهیلات و قبل از اینکه امکان تغییر آنها وجود نداشته باشد، آنها را به صورت مستمر تحت نگهداری ویژه ای قرار داده و در زمان مناسب، عملیات مرمت و بهسازی لازم به عمل آید. حفظ وضعیت رویه راهها در حد مطلوب و قابل قبول به علت جایگاه شبکه راهها در سیستم حمل و نقل کشور از اهمیت ویژه برخوردار است. برای ایجاد چنین مجموعه ای نیاز به سیستم مناسب مدیریت و نگهداری راه است. به طور کلی پایه و اساس هر نوع سیستم مدیریتی ارزیابی مناسب وضعیت موجود می باشد. روشهای مختلفی برای ارزیابی روسازی راه ها وجود دارد که روشهای غیر مخرب ازجمله دستگاه های FWD به علت مزایای خاص آنها در سالهای اخیر مورد توجه اکثر کشورهای جهان قرار گرفته اند. یکی از بخشهای مهم در این روشها، رویکردهای مختلف تحلیل داده های برداشت شده است. در این تقحیق ابتدا روشهای معمول تحلیل داده های برداشت شده توسط دستگاه FWD ارائه شده است. سپس روش آئین نامه روسازی آسفالتی ایران بیان گردیده است. سپس داده های برداشت شده در یک مقطع نمونه با سه روش معمول و آنالیز شده و آنالیز مقطع مورد بررسی، با روش آئین نامه روسازی آسفالتی ایران نیز ارائه شده است و در نهایت نتایج حاصل با هم مقایسه شده است.کلیدواژه ها
روسازی آسفالتی ، FWD، عمر باقیمانده ، روکشاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.