بررسی عوامل موثر در عدم استفاده از کنترل های سنجش مسئولیت در شرکت ها

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روش های نوین حسابداری، بانکداری و بازاریابی و پیشرفت های اخیر در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: ICMEACONF01_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 361
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرداد قنبری

گروه حسابداری، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.

معین خوش اندام

گروه حسابداری، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.

چکیده

حسابداری سنجش مسئولیت یکی از عمده ترین بخش های سیستم اطلاعاتی مورد استفاده مدیریت می باشد که نقش مهمی در برنامه ریزی کنترل مدیریت ایفا می کند و با استفاده از حسابداری سنجش مسئولیت، عملکرد مدیران سطوح مختلف واحد تجاری در اجرای وظایف و اختیارات محوله را می توان بصورت گزارش های مرتبط و مفید ارائه نمود. با توجه به نقش و اهمیت حسابداری سنجش مسئولیت این مطالعه به بررسی عوامل موثر در عدم استفاده از کنترل های سنجش مسئولیت در شرکت ها می پردازد. موانع اجرای سیستم حسابداری سنجش مسئولیت با توجه به اطلاعات جمع آوری شده و مشاهدات و مصاحبه های انجام شده را می توان در دسته های زیر طبقه بندی نمود: الف)عدم وجود بودجه مطلوب و ب) مشکلات سازمانی(مشکلات ناشی از وضع درونی سازمان). بودجه بندی مناسب می تواند طرح ریزی های ادواری، بهبود هماهنگی و ارتباط عملکرد پرسنل را فراهم نموده و فعالیت های واحد تجاری را در جهت اهداف سازمان هدایت نمایند.واحد مالی پس از اخذ اطلاعات لازم در مورد وقایع و عملیات مالی واحدها و دوایر، اطلاعات جمع آوری شده را پردازش نموده و نتیجه پردازش اطلاعات را به سطح بالای هرم سازمانی ارائه می دهد و واحدهای عملیاتی دارای اختیار کافی جهت گرفتن اطلاعات پردازش شده از امور مالی نیستند، این جریان اطلاعات باعث می گردد که واحدهای عملیاتی در دادن اطلاعات لازم به امور مالی انگیزه کافی را نداشته باشند و بنابراین در اینگونه مواقع واحدهای عملیاتی تهیه اطلاعات را فقط عاملی بر علیه خود خواهند دانست.

کلیدواژه ها

سنجش مسئولیت، عدم وجود بودجه مطلوب، مشکلات سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.