شبیه سازی پیچش بدنه منفصل خودرو سدان با درنظر گرفتن زوایای پیچش از محل تعلیق جلو تا محل تعلیق عقب
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ISME27_323
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 643
نویسندگان
دانشجوی دکتری، مهندسی مکانیک، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران
استاد، مهندسی مکانیک دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان
دانشجوی دکتری، مهندسی مکانیک، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران
چکیده
امروزه با توجه به اهمیت امنیت و جان انسانها، ایمنی خودرومهمترین عامل اثرگذار بر نظر خریدار خودرو، در انتخاب و خرید آن است. از منظر دیگر با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش سرعت اتومبیلها، اهمیت ایمنی و حفظ جان سرنشینان خودرو بیش از پیش احساس میشود. استفاده از جاذب های انرژی راه حلی مناسب برای ایجاد ایمنی و به حداقل رساندن صدمه وارده به سرنشینان است. خودروسازان روز دنیا برای رسیدن به این هدف، اقدام به کاهش وزن خودرو با جایگزینی آلومینیوم و مواد کامپوزیتی بهجای فولاد نموده اند. از طرفی، لوله های جدارنازک به دلیل سبکی، ظرفیت بالای جذب انرژی، طول لهیدگی زیاد و نسبت بالای جذب انرژی به وزن به عنوان یکی از کارآمدترین سیستم های جذب انرژی مطرح است. همچنین استفاده از مواد کامپوزیتی به دلیل وزن بسیار سبک آنها میتواند با سبکسازی خودرو، به طور چشمگیری باعث کاهش مصرف سوخت و افزایش شتاب آن شود . در این مقاله با استفاده از نرم افزار اباکوس به تحلیل و شبیه سازی پیچش بدنه منفصل خودرو سدان با درنظر گرفتن زوایای پیچش بدنه خودرو سدان از محل تعلیق جلو تا محل تعلیق عقب پرداخته شده است که در نتایج استخراج شده، دو منحنی پیچش اصلاح نشده و اصلاح شده خودرو بدست امد که با استفاده از آن تغییر شکلهای محلی است حذف شده را مشخص نمود و حتی تغییر شکلهایی که حذف نشده را نیز یافت .کلیدواژه ها
تحلیل پیچش بدنه، خودروی سدان ، زاویه پیچشمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.