بررسی رابطه بین سبک های یادگیری کلب با اضطراب رایانه ای و نگرش به خلاقیت در دانشجویان

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران (با رویکرد فرهنگ مشارکتی)
  • کد COI اختصاصی: SHCONF05_214
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 501
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید صالحی

استادیار گروه علوم تربیتی دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی

محمد هاشمی

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی

چکیده

پژوهش حاضر به منظور بررسی رابطه بین سبک های یادگیری کلب با اضطراب رایانه ای و نگرش نسبت به خلاقیت در دانشجویان دانشگاه اراک در نیمسال اول سال تحصیلی 1396-1395 انجام شد. جامعه آماری پژوهش را کلیه دانشجویان دانشگاه اراک تشکیل می دادند که مطابق جدول کرجسی و مورگان 380 نفر از آنها با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شدند. در این مطالعه به منظور جمع آوری داده ها از سه پرسشنامه شامل پرسشنامه سبک های یادگیری، پرسشنامه اضطراب رایانه ای و پرسشنامه نگرش به خلاقیت استفاده شد. به منظور توصیف داده های پژوهش از شاخص های آمار توصیفی از جمله میانگین، انحراف از میانگین، انحراف معیار، واریانس و نیز برای تحلیل داده ها از روش محاسبه ضریب همبستگی اسپیرمن و آزمون t مستقل استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که: الف) بین سبک های جذب کننده و انطباق یابنده کلب با متغیر نگرش نسبت به خلاقیت در سطح اطمینان 0/05 همبستگی مثبت و معنادار و نیز در همین سطح با متغیر اضطراب رایانه ای همبستگی منفی و معنادار وجود دارد، ب) بین سبک یادگیری همگرای کلب با اضطراب رایانه ای در بین دانشجویان دختر همبستگی منفی و معنادار وجود دارد، ج) نتایج تحقیق بیانگر عدم تفاوت معنادار بین سبک های یادگیری و نگرش نسبت به خلاقیت در بین دانشجویان دختر و پسر و وجود تفاوت معنادار بین این آزمودنی ها در رابطه با اضطراب رایانه ای بود؛ به این معنی که آزمودنی های پسر از اضطراب رایانه ای بالاتری برخوردار بودند.

کلیدواژه ها

سبک های یادگیری کلب، اضطراب رایانه ای، نگرش به خلاقیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.