کاهش آسیب پذیری شبکه های رایانه ای درمقابل حملات سایبری باتشخیص ایمیل های اسپم
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پدافند سایبری
- کد COI اختصاصی: CYBERM02_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 607
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی نرم افزارگروه کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، ایران
چکیده
امروزه یکی از پیشرفته ترین جنگ های نرم ،حملات سایبری است. تاکتیک های آن کلیه ی ابزارهای عرصه ی تکنولوژی ازجمله اینترنت، تلفن همراه، نرم افزارها و سخت افزارهای رایانه ای و شبکه های مجازی است. به دلیل نفوذ این ابزارها، نوع تاکتیک ها نیز بسیار متعدد، و پیچیده است و امروز، اغلب تقابل بین کشورها در فضای جنگ نرم سایبری شکل می گیرد. همه ی تکنیک هایی که در عملیات روانی مورد استفاده قرار می گیرد، در جنگ نرم نیز کاربرد دارد و با این تکنیک ها در شبکه های اجتماعی، بخش عمده ای از افکار عمومی کاربران کشورهای هدف را تحت تاثیر اهداف خود قرار می دهند. روشهای بسیارزیادی برای مقابله وکاهش اثر حملات سایبری در حوزه فناوری اطلاعات وارتباطات بخصوص در شبکه های رایانه ای وجود دارد یکی از این روشها کاهش آسیب پذیری شبکه های رایانه ای از نظر فنی در حوزه ایمیل های اسپم یا پیام های نا خواسته الکترونیکی است اسپم یا پیام نا خواسته الکترونیکی یکی از متداولترین و در عین حال منفیترین جنبه های دارابودن یک آدرس ایمیل است. با اینکه در حال حاضر و باتوجه به تکنولوژیهای موجود امکان حذف کامل این نوع از نامه های الکترونیکی ناخواسته وجود ندارد، ولی میتوان بااستفاده از برخی روشهای موجود تعداد آنان را کاهش داد. در این مقاله برای نیل به این هدف به تکنیک های مقابله ومبارزه ایمیل های اسپم ، همچنین آموزش صحیح کاربران اینترنتی پرداخته شده است تا بااستفاده از این روش ها آسیب پذیری شبکه های رایانه ای رادر برابر حملات سایبری در حوزه ایمیل های اسپم را کاهش داد.کلیدواژه ها
شبکه های رایانه ای، حملات سایبری، ایمیل های اسپم.مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.