بررسی مدل مفهومی کارکردهای فناوری واقعیت افزوده در مدیریت زنجیره تامین شرکت فولاد خوزستان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم، مهندسی، تکنولوژی و کسب و کارهای فناورانه
  • کد COI اختصاصی: SETT01_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1019
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حدیث حاتمیان زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات ،دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد مرکزی ،گروه کارشناسی ارشد، مهندسی فناوری اطلاعات (IT) ،تهران ، ایران

روح اله تولایی

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ،تهران ، ایران

چکیده

مدیریت زنجیره تامین SCM پدیده ای است که دردهه 90میلادی ظهور پیدا کرده است و کارها را به طریقی انجام میدهد ،که مشتریان بتوانند خدمت قابل اطمینان و سریع و محصولات باکیفیت را در کمترین زمان دریافت کنند. در حالت کلی زنجیره تامین از 2 یا چند سازمان تشکیل میشود که رسما از یکدیگر جدا هستند و بوسیله جریان مواد – اطلاعات و جریانهای مالی به یکدیگر مربوط می شوند. با توسعه فناوری اطلاعت در سالهای اخیر و کاربرد وسیع آن در مدیریت زنجیره تامین ، بسیاری از فعالیت های اساسی مدیریت زنجیره تامین با استفاده از فناوری های جدید اطلاعاتی انجام می شوند. یکی از این فناوری ها که در حال حاضر بسیار پرکاربرد می باشد فناوری واقعیت افزوده AR می باشد که عبارت است از ادغام واقعیت و مجازیت به منظور کمک به کاربر برای انجام کاری که در شرایط فیزیکی می باشد. این فناوری امروزه بسیار پرطرفدار می باشد و می تواند تاثیراتی در مدیریت زنجیره تامین شرکتها و سازمانها داشته باشد . این پژوهش به بررسی مدل مفهومی کارکردهای فناوری واقعیت افزوده AR در مدیریت زنجیره تامین شرکت فولاد خوزستان پرداخته است. که این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی می باشد و از نظر شیوه ی گردآوری اطلاعات توصیفی پیمایشی و ابزار آن در بخش مطالعاتی فیش برداری و در بخش میدانی پرسشنامه می باشد. در این پژوهش مدل توصیفی ارائه شده براساس مطالعات انجام شده در زمینه فناوری واقعیت افزوده بررسی می گردد.

کلیدواژه ها

مدیریت زنجیره تامین (SCM) ، واقعیت افزوده (AR) ، فناوری اطلاعات (IT)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.