بررسی اثر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهبود مدیریت بحران

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت و حقوق
  • کد COI اختصاصی: KAUHEM02_227
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1218
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه کرمی

کارشناس ارشد، گروه مدیریت، واحد قروه، دانشگاه آزاد اسلامی، قروه، ایران

سمیرا دهقانی

استادیار، گروه مدیریت، واحد قروه، دانشگاه آزاد اسلامی، قروه، ایران

رضا امیدی پسند

مربی، گروه مدیریت، واحد قروه، دانشگاه آزاد اسلامی، قروه، ایران

چکیده

امروزه شریانهای حیاتی ازجمله شبکه های تولید و برقرسانی از ضروریات اجتنابناپذیر جوامع بشری میباشند و حفظ و پایداری این شبکه ها در شرایط بحرانی از اهمیت و جایگاه ویژهای برخوردار میباشد. هدف از پژوهش حاضر شناسایی و بررسی اثر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهبود مدیریت بحران شرکت توزیع برق استان همدان است. روش تحقیق توصیفی-پیمایشی به شیوه همبستگی است. جامعه آماری موردمطالعه شامل کلیه کارکنان و مدیران شرکت توزیع برق استان همدان به تعداد 353 نفر است که در فرآیند نمونهگیری با استفاده از جدول کرجسی و مورگان تعداد 184 نفر از کارکنان و مدیران محاسبه و انتخاب گردید. ابزار گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه های محقق ساخته فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت بحران است. تجزیه وتحلیل فرضیه های تحقیق با استفاده از ضریب رگرسیون خطی ساده در سطح معناداری 0/05 انجام شد. نتایج بهدستآمده نشان داد که کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهبود مدیریت بحران شرکت توزیع برق استان همدان تاثیر مثبت دارد. همچنین نتایج به دست آمده بیانگر تاثیر معنیدار مولفه های فناوری اطلاعات و ارتباطات (زیرساخت های فنی مخابراتی، نیروی انسانی و فرهنگ، مدیریت و سیاستهای سازمانی، شبکه، آمادگی الکترونیکی محیط، امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات، سیستمهای اطلاعاتی، توسعه کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات) بر مدیریت بحران شرکت توزیع برق استان همدان است .(P 0/05)

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت بحران، شرکت توزیع برق استان همدان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.