تاثیر اخلاق بر رفتار مثبت گرا با نقش میانجی اعتماد سازمانی دربین کارکنان سازمان های دولتی شهرستان کازرون

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت و حقوق
  • کد COI اختصاصی: KAUHEM02_124
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 475
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرید ربانی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

مهرداد همراهی

دکتری تخصصی رشته مدیریت - هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی و شناسایی تاثیر مولفه های اخلاقی با میانجی اعتماد سازمانی بر رفتار مثبت دربین کارکنان سازمان های دولتی شهرستان کازرون می باشد. در این پژوهش با توجه به هدف و موضوع پژوهش از روش توصیفی-همبستگی استفاده گردیده است. جامعه آماری ما شامل تمامی کارکنان سازمان های دولتی شهرستان کازرون ( اداره دارایی، شهرداری، منابع طبیعی، اداره ثبت اسناد و املاک، جهاد کشاورزی، دادگستری، اداره برق، اداره آب و فاضلاب، اداره گاز، بهزیستی ، تامین اجتماعی، مخابرات، آموزش و رورش ، اداره پست) که تعداد کارکنان 665 می باشد و با استفاده از فرمول کوکران 243 نفر از روش تصادفی طبقاتی بعنوان نمونه انتخاب کردیم. ابزار ما در این پژوهش سه پرسشنامه اخلاق کادوزیر((1998، اعتماد سازمانی آلونن و همکاران ( (2008 و رفتار مثبت گرا لوتانز و همکارانش((2007 می باشد که پایایی پرسشنامه ها برای پرسشنامه اخلاق /91 ، پرسشنامه اعتماد سازمانی /89 و برای پرسشنامه رفتار مثبت گرا /75 می باشد که برای تجزیه و تحلیل از ازمون ضریب همبستگی پیرسون در نرم افزار spss و آزمون بوت استرپ در نرم افزار amos استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهد که اعتماد سازمانی نقش واسطه گری خوبی در رابطه بین مولفه های اخلاق و رفتار مثبت گرا در بین کارکنان سازمان های دولتی دارد.

کلیدواژه ها

اخلاق ، اعتماد سازمانی، رفتار مثبت گرا، سازمان های دولتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.