بررسی تاثیر عناصر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند (مطالعه موردی: نمایشگاه های بین المللی کیش)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MIEACONF02_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 660
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین المللی کیش، گروه مدیریت اجرایی، جزیره کیش، ایران
استادیار گروه مدیریت صنعتی، واحد تهران مرکزی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
در دنیای امروز بازارها به شدت رقابتی شده و مشتریان در کانون توجه شرکت ها قرار دارند. در این محیطرقابتی، اکثر محققین بر این باورند که برند بخش مهمی از یک کسب و کار و دارایی های یک بنگاه راتشکیل می دهد و خیلی از کسب و کارها علاقمند هستند که یاد بگیرند چطور یک برند موفق بسازند. ازطرفی، یکی از الزامات ایجاد برندی قوی شناخت عوامل ایجاد کننده ارزش ویژه برند از جمله عناصرآمیخته بازاریابی است. عناصر آمیخته بازاریابی اغلب به عنوان مهمترین ابزار ایجاد ارزش برند مورد توجهقرار می گیرند. از این رو، در این تحقیق به بررسی تاثیر عناصر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند درنمایشگاه های بین المللی کیش پرداخته شد. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی بوده و با توجه به اهدافپژوهش توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری تحقیق شامل مسئولان غرفه های نمایشگاه های بین المللیکیش و همچنین مشتریان آنها می باشد. برای تعیین تعداد نمونه از روی نمونه گیری تصادفی خوشه ای وبر اساس جدول کرجسی و مورگان نمونه ای به حجم 156 نمونه که از این تعداد 58 نمونه مربوط بهمسئولان غرفه های نمایشگاه های بین المللی کیش و 94 نمونه مربوط به مشتریان نمایشگاه های بین المللیکیش است، انتخاب شد. داده ها از طریق پرسشنامه جمع آوری و با استفاده از رگرسیون چندگانه موردآزمون قرار گرفت. یافته های تحقیق نشان داد عناصر آمیخته بازاریابی (قیمت، تصاویر شرکت، توزیع،تبلیغات، ترویج) اثر معناداری بر کیفیت درک شده، وفاداری به نام تجاری و آگاهی از نام تجاری دارد.کلیدواژه ها
آمیخته بازاریابی، کیفیت درک شده، وفاداری به نام تجاری، آگاهی از نام تجاری، ارزش ویژه برندمقالات مرتبط جدید
- نقش مدیریت دانش و فناوری های نوین در بهبود عملکرد سازمانی شرکت های فعال در صنعت بیمه تکافل
- آسیب شناسی صنعت تکافل در ایران بر اساس مدل SWOT با رویکرد امنیتی
- بررسی عوامل موثر بر ادراک بیمه گزاران در پذیرش بیمه تکافل
- شناسایی چالش ها و موانع تحقق تحول دیجیتال در صنعت بیمه مبتنی بر نظریه داده بنیاد، موردمطالعه شرکت بیمه تجارت نو
- ارائه الگویی از اعتماد بیمه گذاران به اینشورتک در بیمه های متعارف و بیمه های اسلامی (تکافل )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.