بررسی مقایسه ای میزان هوش مالی و هوش تجاری مدیران دارای تیپ های شخصیتی برونگرا و درونگرا (مطالعه موردی بانک مهر اقتصاد استان آذربایجان شرقی)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MIEACONF02_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 988
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت اجرایی
استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور ،گروه مدیریت دولتی
چکیده
هدف اصلی تحقیق مقایسه میزان هوش مالی و تجاری مدیران بانک مهر اقتصاد دارای تیپ شخصیتی برونگرا و درونگرا می باشد.این تحقیق از حیث هدف کاربردی و چون بصورت میدانی و مقایسه ای در سطح بانک اجرا شده است. روش تحقیق از نوعتوصیفی و مقایسه ای می باشد. جامعه آماری این تحقیق مدیران و روسای شعب بانک مهر اقتصاد استان آذربایجان شرقی میباشدکه بصورت سرشماری تمامی مدیران بانک که مجموع آنها 49 نفر می باشد بعنوان نمونه انتخاب شده اند. برای گرداوری مبانینظری و پیشینه پژوهش از روش کتابخانه ای از جمله اینترنت، مقالات، پایانامه و استفاده شده است.و برای گرداوری داده هایمربوط به متغیرهای تحقیق از ابزار پرسشنامه و از نوع استاندارد استفاده شده است. برای آزمون فرضیه ها از آزمون تحلیل واریانسو جهت برابری واریانس متغیر در گروهها از آزمون لوین و برای مقایسه مولفه های متغیرهای هوش مالی و هوش تجاری از آزمونتوکی استفاده شده است.تحلیل داده ها با نرم افزار spss انجام شده است.نتایج تحقیق حاکی از آنست که میزان هوش مالی وهوش تجاری مدیران بانک مهر اقتصاد استان آذربایجان شرقی دارای تیپ شخصیتی برونگرا از درونگرا متفاوت است. یعنی میزانهوش مالی و هوش تجاری مدیران بانک مهر اقتصاد استان آذربایجان شرقی دارای تیپ شخصیتی برونگرا از درونگرا بیشتر است.همچنین میزان رعایت مولفه های هوش مالی و هوش تجاری مدیران بانک مهر اقتصاد استان آذربایجان شرقی تیپ شخصیتیبرونگرا از درونگرا بیشتر است.کلیدواژه ها
هوش مالی ، هوش تجاری ، تیپ شخصیتی برونگرا و درونگرا و بانک مهر اقتصادمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرگذاری تبلیغات و بازاریابی شبکه های اجتماعی بر اعتماد به صنعت بیمه با تاکید بر رضایتمندی مشتریان
- ارائه الگوی نظارت موثر بر شبکه فروش و بررسی تاثیر آن بر رضایتمندی بیمه گذاران در صنعت بیمه
- ارزیابی بلوغ کلان داده در صنعت بیمه ، یک مطالعه طولی با تاکید بر شاخص اعتمادکاربران
- نقش نهادهای حرفه ای در افزایش اعتماد عمومی به صنعت بیمه از منظر حکمرانی
- بررسی اثر توانگری مالی، تصویر برند، شفافیت و کیفیت خدمات بر اعتماد مشتری در صنعت بیمه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.