تاثیر عصاره گیاهی آقاطی(Sambucus Ebulus) بر روی رده ی سلولی Hella

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی گیاهان داروییی،کشاورزی ارگانیک، مواد طبیعی و دارویی
  • کد COI اختصاصی: CONFMT02_187
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 722
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمدرضا شهنیانی

دانشجوی دکتری تخصصی زیست شناسی سلولی و مولکولی میکروبیولوژی ، واحد کازرون ، دانشگاه آزاد اسلامی ، کازرون ، ایران

زهرا بم زاده

استادیار گروه میکروب شناسی ، دانشکده علوم پایه ، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی ، شهرکرد ، ایران

لیلا روحی

استادیار گروه میکروب شناسی ، دانشکده علوم پایه ، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی ، شهرکرد ، ایران

چکیده

زمینه و اهداف = علاوه بر استفاده از ترکیبات شیمیایی در صنایع غذایی و دارویی استفاده از ترکیبات گیاهی و طبیعی نیز افزایش یافته است. به نظر می رسد مواد و ترکیبات گیاهی و طبیعی در مقایسه با ترکیبات شیمیایی دارای عوارض جانبی، جهش زایی و سرطان زایی کمتری باشند، اما استفاده از آنها نیز می تواند با عوارض جانبی و سمیت همراه باشد. اثرات دارویی قابل توجهی در گیاه آقاطی اثبات شده است و هدف از این تحقیق تعیین اثرات سایتوتوکسیک عصاره گیاهی آقاطی بر روی رده ی سلولی Hella به روش MTT بود. روش بررسی= ابتدا عصاره گیاهی آقاطی تهیه شده اثرات سایتوتوکسیک عصاره آقاطی بر روی رده ی سرطانی Hellaبه روش MTT در میکرو پلیت 96 خانه با مجاورت سازی رفت های مختلف عصاره آقاطی بررسی شد، سپس قرائت با دستگاه ELLZA Reader انجام شده. یافته ها = عصاره آقاطی بر روی رده سنی سلولی Hella دارای IC50 معادل 653 Mg/Ml بود. نتیجه گیری = عصاره آقاطی بر روی رده سلولی Hella تایید شد به سزایی داشت مطالعه عصاره های گیاهی و تاثیر آنها بر روی رده های سلول های سرطانی و مکانیسم تولید فرآیند داروهای ضدسرطانی تولید شده از گیاهان باید مورد بررسی های بیشتری قرار گیرد.

کلیدواژه ها

عصاره آقاطی,روش ,MTTرده ی سلولی Hella

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.