رابطه ی جرات ورزی و خودکارآمدی با کمال گرایی در مدیران مدارس شهرستان ساوه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم تربیتی و مطالعات رفتاری ایران
  • کد COI اختصاصی: TSCONF04_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 611
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدجواد حسن زاده

کارشناسی ارشد روانشناسی و روانسنجی، مدرس دانشگاه پیام نور

منصوره مردآزما

کارشناسی ارشد روانشناسی، آموزگار ابتدایی، ساوه، ایران

چکیده

این تحقیق به مطالعه ارتباط بین خودکارآمدی و جرات ورزی با کمال گرایی پرداخته است. روش تحقیق توصیفی از نوع همبستگی و جامعه آماری آن را کلیه مدیران سه مقطع مدارس شهرستان ساوه به تعداد 210 نفر تشکیل داده اند. از آنجا که تعداد اعضای جامعه محدود بوده است، اقدام به نمونه گیری نشده و جامعه مورد سرشماری واقع شده است. ابزار گردآوری اطلاعات سه پرسشنامه استاندارد جرات ورزی کمبریل و خودکارآمدی شرر و ریچی کمال گرایی هیل می باشد که ضریب پایایی آن با استفاده از آزمون آلفای کرونباخ به ترتیب 0/93، 0/85 و 0/96 می باشد و برای تجزیه و تحلیل داده ما در بخش آمار توصیفی از جدول فراوانی، نمودار ستونی، میانگین و انحراف معیار و در بخش آمار استنباطی از همبستگی پیرسون و اسپیرمن و رگرسیون استفاده شده است. نتایج حاصل از یافته ها حاکی از آن است که میان جرات ورزی و خودکارآمدی با کمال گرایی رابطه وجود دارد.

کلیدواژه ها

جرات ورزی، خودکارآمدی، کمال گرایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.