بررسی تعلل در کار و ارتباط آن با خودکارآمدی و ابعاد کمالگرایی (مطالعه موردی: اداره کل ورزش و جوانان استان همدان)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دوفصلنامه مدیریت منابع انسانی در ورزش، دوره: 3، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_SHM-3-1_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 334
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا کریمی

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

رضا اندام

دانشیار مدیریت ورزشی دانشگاه صنعتی شاهرود

چکیده

چکیدههدف: هدف پژوهش حاضر، بررسی تعلل در کار و ارتباط آن با خودکارآمدی و ابعاد کما ل گرایی در بین کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان همدان بود.روش شناسی: نمونه ای تصادفی از کارکنان به حجم 110 نفر انتخاب و اطلاعات جمع آوری شده توسط پرسش نامه های تعلل ورزی تاکمن (1991)، کمال گرایی فلت (2005) و خودکارآمدی شوارتز (1999) با استفاده از آزمون تی تک نمونه ای، تی مستقل، تحلیل واریانس، توکی، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: نتایج گویای شیوع 7/19% تعلل در میان کارکنان بود. در حالی که رابطه معناداری بین کارکنان با تحصیلات مختلف و بین مردان و زنان به دست نیامد. نتایج نشان داد میزان شیوع تعلل در بین کارکنان متاهل/ مجرد، مدیر/کارمند و افراد با سن و سابقه خدمت مختلف، تفاوت معناداری داشت. همچنین، نتایج نشان داد تعلل با خودکارآمدی و کمال گرایی مثبت رابطه منفی و با کمال گرایی منفی رابطه مثبت داشت. نتایج رگرسیون چند متغیره نشان داد، خودکارآمدی 10 درصد تعلل را پیش بینی می کند.نتیجه گیری: با تعدیل کمال گرایی منفی و افزایش خودکارآمدی و کمال گرایی مثبت، می توان میزان تعلل را در بین کارکنان سازمان ها کاهش داد و به بازده بیشتری دست یافت.

کلیدواژه ها

تعلل, ورزش کمال گرایی مثبت, کمال گرایی منفی, خودکارآمدی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.