بررسی اثرگذاری تجارت الکترونیک بر رضایتمندی مشتریان و نوآوری سازمانی در فروشگاه های اینترنتی با استفاده از تکنیک های داده کاوی (مطالعه موردی: فرودگاه بین المللی اهواز)

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: کنفرانس ملی چشم اندازهای های نوین در حسابداری، مدیریت و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: EMECONF01_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 416
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آزاده انصاری ثانی خالدی

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهرانسر، کارشناس ارشد حسابداری، گرایش حسابرسی، گروه حسابداری، تهران، ایران

چکیده

یکی از مهمترین کاربردهای داده کاوی تحلیل و ارتقای رضایتمندی در تجارت الکترونیک در فروشگاه های اینترنتی میباشد. در بسیاری از فروشگاه ها منابع اطلاعاتی جهت استفاده دادهکاوی با هدف شناسایی و کشف ارتباطات پنهان میان داه ها میباشد. داده کاوی به علم استخراج دانش از داده های خام گفته میشود که به وسیله کاوش داده های موجود در بانکهای اطلاعاتی، اطلاعات و دانش مفید از داده ها را استخراج میکند. دادهکاوی کاربردهای متنوع و وسیعی دارد که یکی از آنها تحلیل ارتباط میزان رضایتمندی مشتریان از فروشگاه اینترنتی میباشد. با توجه به اهمیت به کارگیری تکنیکهای دادهکاوی در استخراج دانش از حجم عظیم داده های فروش وتاثیر استفاده از این اطلاعات در سودآوری و بهبود سیستم مدیریت ارتباط با مشتری، در پژوهش حاضر سعی شده است تا با استفاده از تکنیکهای داده کاوی و به کمک نرمافزار SPSS اثرگذاری تجارت الکترونیک بر رضایتمندی مشتریان و نوآوری سازمانی در فروشگاه های اینترنتی، مطالعه موردی: فرودگاه بین المللی اهواز بپردازیم. یافته های پژوهش حاضر نشان میدهد، به کارگیری تکنیکهای دادهکاوی در SPSS، در کشف روابط نهفته میان متغیرها میشوند، به گونهای که، از طرفی باعث افزایش رضایت مشتریان و از سوی دیگر موجب ارتقای نوآوری سازمانی میگردد که به دنبال آن باعث سودآوری هرچه بیشتر فروشگاه میشود. به همین دلیل در پژوهش حاضر از تحلیل همبستگی جهت کشف و تحلیل اثرگذاری تجارت الکترونیک بر رضایتمندی مشتریان و نوآوری سازمانی شرکتهای هواپیمایی شهرستان اهواز در سال 1396استفاده شده است. در پایان پژوهش به این نتیجه رسیدیم که تجارت الکترونیک بر رضایتمندی مشتریان و نوآوری سازمانی شرکتهای هواپیمایی شهرستان اهواز تاثیر مستقیم و مثبت دارد.

کلیدواژه ها

فرودگاه، داده کاوی، تجارت الکترونیک، .SPSS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.