بررسی عوامل موثر بر توسعه گردشگری مذهبی شهرستان گرگان
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: ششمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم انسانی، مدیریت و کارآفرینی ایران
- کد COI اختصاصی: EMCONF06_264
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 524
نویسندگان
کارشناس ارشد برنامه ریزی گردشگری مذهبی موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی حکیم جرجانی
چکیده
بر طبق مطالعات صورت گرفته تا کنون گردشگران ورودی به شهرها مذهبی از لحاظ کمیت بیشترین گردشگران با انگیزه زیارت اماکن مقدسه و متبرکه بوده و درصد کمی از این گردشگران جهت دیدن اماکن تفریحی و گردشگری بوده است واین خصوصیات اثرات متفاوتی با آنچه گردشگران غیر مذهبی می توانند در زمینه های اقتصادی و اجتماعی بجای بگذارند می باشد علیرغم تعقیرات در سایر عوامل که بر تقاضای گردشگری تاثیر می گزارد تقاضای گردشگری مذهبی ثابت و بالقوه ای برای زیارت اماکن مذهبی وجود داشتهاست.در واقع بازار گردشگری مذهبی بازاری است که تقاضای آن کم کشش است با این حال اقتصاد گردشگری در شهر های مذهبی به طور محسوسی به بخش گردشگری وابستگی دارد. این تحقیق به بررسی و شناسایی عوامل موثر بر توسعه گردشگری مذهبی شهرستان گرگان می پزدازد. یافته ها نشان می دهد که عوامل اطلاع رسانی و تبلیغات، هماهنگی دستگاه های ذیربط، مناسب بودن راههای ارتباطی، شناخت انگیزه و اعتقادات گردشگر، منابع اینترنتی، ارائه اطلاعات دقیق، تحقیقات گردشگری، تامین امنیت گردشگران، مناسب بودن مکان و موقعیت، گسترش فضاها و ایجاد امکانات اقامتی و درمانی، خدمات تفریحی و پذیرایی در توسعه گردشگری مذهبی شهرستان گرگان موثر است.کلیدواژه ها
توسعه گردشگری، شهرستان گرگان، گردشگری مذهبیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل تطبیقی مربیگری راه حل محور و مسئله محور؛ تفاوتها، مزایا و کاربردها
- بررسی تاثیر ذهن آگاهی بر تابآوری : نقش تعدیل گر پشیمانی کارراهه (مورد مطالعه : دانشگاه علوم پزشکی بابل )
- الگوی مربیگری حل مسئله با تاکید بر مولفه های هوش هیجانی
- کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی با تاکید بر مربیگری
- نقش معلم رهبری در ارتقای سلامت روانی دانش آموزان بامیانجی گری مهارت حل مسئله
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.