چارچوبی برای برون سپاری پروژه های توسعه استانداردهای فناوری اطلاعات در سازمان های بزرگ

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • کد COI اختصاصی: ICTM05_193
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2631
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی شکری

کارشناسی ارشد نرم افزار دانشگاه صنعتی امیرکبیر عضو هیئت علمی دانشگاه

احمد عبداله زاده

استاد عضو هیئت علمی دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی ا

مهدی شامی

عضو گروه مدیریت فناوری اطلاعات دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

چکیده

توسعه سیستم های اطلاعاتی و بکارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات بدون توجه به استانداردها و استقرار نظام های مدیریتی لازم در سازمانهای بزرگ همیشه مشکلاتی را به دنبال داشته است و علاوه بر بالا بردن هزینه سازمان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، منجر به پایین آمدن سطح کیفیت محصولات و خدمات شده است این مقاله خطوط اصلی برای تهیه اسناد برون سپاری در پروژه های توسعه استانداردهای فناوری اطلاعات را ارائه می کند دراین مقاله سعی شده است که مستقل از روش برون سپاری اطلاعات لازم برای تهیه قسمت فنی اسناد براساس استاندارد PBMOK ارائه شود اطلاعات ارائه شده به نحوی خواهند بود که محدوده کاری به صورت دقیق مشخص شود و نیز تعریف کار به نحوی باشد که اهداف استانداردسازی محقق شوند. مشخصات و اهداف دامنه موضوعی فعالیتهای کلان، دستاوردها و نیازمندی های کلان پروژه های توسعه استانداردهای فناوری اطلاعات از مواردی است که دراین مقاله به آنها پرداخته می شود. مدیران فناوری اطلاعات سازمان ها میتوانند براساس چارچوب ارائه شده دراین مقاله پروژه توسعه استاندارهای فناوری اطلاعات را برای سازمان خود تعریف کنند و بخش فنی اسناد برون سپاری را برای اجرای پروژه تهیه نمایند دراین مقاله علاوه بر تهیه استانداردهای فاوای سازمان به مدیریت استانداردهای و برنامه اعمال و استقرار استانداردها در سازمان نیز پرداخته شده است. این مقاله حاصل یک پروژه تحقیقاتی و اجرایی است که به صورت گروهی انجام شدهاست و در دو سازمان بزرگ مورد استفاده قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

استانداردهای فناوری اطلاعات، برون سپاری، استاندارد گسترۀ دانش مدیریت پروژه (PMBOK) سیستم های مدیریتی فناوری اطلاعات.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.